Sari la conținut

(TENIS) "Simona e ca un motor diesel!" Opinia lui George Cosac despre victoria obținută de Halep și ce anticipează în optimi

MAVERIK.

Postări Recomandate

Postat

George Cosac (53 de ani) a vorbit pentru digisport.ro imediat după calificarea în optimile Australian Open reușită de Simona Halep, scor 6-1, 6-3 cu rusoaica Veronika Kudermetova. 

Cosac, fost președinte al FRT și actual vice al forului condus de Ion Țiriac, a fost alături de constănțeancă, atunci când timpul i-a permis, la toate marile succese obținute în circuitul WTA. Finalista din 2018 a Openului de la Melbourne a evoluat azi fără greșeală într-o partidă în care a reușit să-i citească rapid slăbiciunile adversarei situată pe 36 în ierarhia mondială. 

George Cosac: "Simona Halep e între primele cinci jucătoare din lume la capitolul condiție fizică"

"După ce i-a trecut cartușul pe la ureche Simonei în meciul cu Tomljanovic, mi-am dat seama că se va recupera rapid pentru meciul de azi și va avea o abordare perfectă în meciul cu Kudermetova.

Ajla a profitat de faptul că trăiește și se antrenează în Australia, dar azi, împotriva Kudermetovei, lucrurile au stat altfel. Rusoaica a comis acele erori neforțate și pentru că Simona a surprins-o cu lovituri variate, a plimbat-o pe tot terenul.

Mi-am dat seama din primul set că Simona va impune ritmul și se va califica pentru că a reușit să neutralizeze armele de bază ale rusoaicei. Halep e între primele cinci jucătoare din lume la capitolul condiție fizică și asta s-a văzut și azi, când a reușit să o pună în dificultate pe jucătoarea din Rusia.

Simona e ca un motor diesel, se încălzește uneori mai greu, dar când se lansează, nu mai poți să o oprești", a explicat Cosac, pentru digisport.ro.

SURSA:www.digisport.ro

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate