Sari la conținut

Cerere grad David

David.

Postări Recomandate

Postat

Nume : David

Vârstă : 17 ani

De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Doresc grad pentru a ajuta comunitatea

Ce sectiune dorești spre moderare? : Doresc sa moderez categoria "Jocuri Online"

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Pot ajuta prin activitatea mea si prin crearea mai multor posturi .

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Am activitate la sectiunea de CS.16 la server-ul OLD si la sectiunea Jocuri Online si vreau sa devin moderator si pe acea sectiune

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da sunt constient

Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da

Alte precizări :Nu

Poti intra pe teamspeak la ședinte? :Da pot intra

Postat

Mai voi lasa colegi mei sa raspunda si sa isi dea cu parerea dar momentan de la mine ai un :CONTRA:din simplu fapt ca nu vad pic de interes in munca ta , poate ma insel dar nu se observa...

Postat

:PRO: 

Am vazut ca vrei sa te implici in proiectele comunitatii cum ar fi si asistenta. Vad ca te implici si pe sectiunea dorita. 

• LCS PREMIUM
Postat

:RESPINS:

In decurs de o saptamana ai activitate in 2 zile.. Avand in vedere ca este a treia cerere pe care o faci si ti s-a spus foarte clar sa faci activitate cum trebuie, nu este de ajuns doar ce ai facut tu. 

Trebuie sa intelegi ca activitatea de la serverul OLD, aici nu se ia in considerare. Activitatea de la orice server de pe comunitate se rasplateste la serverul respectiv, nu pe forum. 

Trebuie sa intelegeti ca mai intai vrem sa vedem implicare si interes, apoi venim si cu gradele. 

Te asteptam pe viitor cu mai multa activitate si implicare pe forum. Bafta in continuare 

:TOPIC_INCHIS:

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate