Sari la conținut

Cerere moderator PallMall

Postări Recomandate

Postat

Nume : Razvan

Vârstă : 19 ani aproape. 

De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Doresc grad pentru a ajuta comunitatea

Ce sectiune dorești spre moderare? : Doresc sa moderez categoria "IT Zone"

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Pot ajuta prin activitatea si prin noi creatii si ajutor pentru membrii acestei comunitati!

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Activitatea mea a fost in marea majoritate facuta in IT Zone si la sectiunea a server-ului CSGO.Leaguecs.Ro

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Desigur!

Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Dap.

Alte precizări : Chiar doresc sa imi fie si mie acordata o sansa pentru a vedea de ce sunt in stare si pentru a vedea in timp ca experienta mea in a modera o sectiune este destul de ''ridicata''

Poti intra pe teamspeak la ședinte? :Da pot intra sa stau undeva pe o camera acolo, momentan n-am microfon. Dar, daca o sa fiu acceptat si o sa fie nevoie sa am microfon obligatoriu, o sa-mi cumpar.

Postat

PRO

suntem in cautare de moderatori activi

asteptam sa incepi sa faci activitate la categoria dorita spre moderare

nu este problema cu titlul si cu microfonul , titlul va fi editat de un grad mai mare, iar despre microfon daca esti on zilnic si la sedinta este tot ce conteaza.

Postat

:PRO: 

Vii de la un server de oameni seriosi si am incredere ca vei face activitate si vei intelege cerintele noastre :).

Microfonul nu este obligatoriu. Nu facem sedinte in fiecare saptamana sa fie nevoie sa vorbim.

• LCS PREMIUM
Postat

:PRO:pentru ca ai mai fost in staff, dar pentru acea avertizare din partea Liviei, rog sa pui sursa unde este cazul!

• LCS PREMIUM
Postat

Si eu sunt :PRO:Atat timp cat o sa respecti regulamentele 

Respecta si vei fi respectat !

• LCS PREMIUM
Postat

:ACCEPTAT: pe categoria ''Tehnologie & IT Zone'' . 

O sa te rog ca diseara sa ma cauti pe TS, ca sa iti spun mici detalii la care sa fii atent si ce ai de facut exact. O sa iti pun gradul si accesele dupa ce discutam.

Felicitari 

:TOPIC_INCHIS:

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate