Baby Gang Postat Ianuarie 31, 2021 Postat Ianuarie 31, 2021 Nume : Razvan Vârstă : 19 ani aproape. De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Doresc grad pentru a ajuta comunitatea Ce sectiune dorești spre moderare? : Doresc sa moderez categoria "IT Zone" Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Pot ajuta prin activitatea si prin noi creatii si ajutor pentru membrii acestei comunitati! Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Activitatea mea a fost in marea majoritate facuta in IT Zone si la sectiunea a server-ului CSGO.Leaguecs.Ro Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Desigur! Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Dap. Alte precizări : Chiar doresc sa imi fie si mie acordata o sansa pentru a vedea de ce sunt in stare si pentru a vedea in timp ca experienta mea in a modera o sectiune este destul de ''ridicata'' Poti intra pe teamspeak la ședinte? :Da pot intra sa stau undeva pe o camera acolo, momentan n-am microfon. Dar, daca o sa fiu acceptat si o sa fie nevoie sa am microfon obligatoriu, o sa-mi cumpar.
H A D E S Postat Ianuarie 31, 2021 Postat Ianuarie 31, 2021 PRO suntem in cautare de moderatori activi asteptam sa incepi sa faci activitate la categoria dorita spre moderare nu este problema cu titlul si cu microfonul , titlul va fi editat de un grad mai mare, iar despre microfon daca esti on zilnic si la sedinta este tot ce conteaza.
lyfe Postat Ianuarie 31, 2021 Postat Ianuarie 31, 2021 Vii de la un server de oameni seriosi si am incredere ca vei face activitate si vei intelege cerintele noastre . Microfonul nu este obligatoriu. Nu facem sedinte in fiecare saptamana sa fie nevoie sa vorbim.
-=Marlboro=- Postat Ianuarie 31, 2021 Postat Ianuarie 31, 2021 insa mii interesant pentru ce ai luat warn?
LCS PREMIUM Tavvy Postat Februarie 1, 2021 LCS PREMIUM Postat Februarie 1, 2021 pentru ca ai mai fost in staff, dar pentru acea avertizare din partea Liviei, rog sa pui sursa unde este cazul!
LCS PREMIUM AdR Postat Februarie 1, 2021 LCS PREMIUM Postat Februarie 1, 2021 Si eu sunt Atat timp cat o sa respecti regulamentele Respecta si vei fi respectat !
LCS PREMIUM DuH™ Postat Februarie 1, 2021 LCS PREMIUM Postat Februarie 1, 2021 daca vei face activitate si vei respecta regulamentul.
LCS PREMIUM Livia Postat Februarie 1, 2021 LCS PREMIUM Postat Februarie 1, 2021 pe categoria ''Tehnologie & IT Zone'' . O sa te rog ca diseara sa ma cauti pe TS, ca sa iti spun mici detalii la care sa fii atent si ce ai de facut exact. O sa iti pun gradul si accesele dupa ce discutam. Felicitari
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.