w0ndEr; Postat Ianuarie 29, 2021 Postat Ianuarie 29, 2021 Nume : Marian Cristian Vârstă : 17 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : pentru a ajuta comunitatea prin activitatea pe care o pot aduce in aceasta perioada cat pe forum si pe ts3,pot activa destul de mult pe forum fiindca am mai avut aceasta functie si stiu sa imi fac treaba destul de bine. Ce sectiune dorești spre moderare? : as prefera sectiunea de gaming(jocuri online) fiindca cu asta ma si ocup in paralel. https://leaguecs.ro/forum/index.php?/forum/53-jocuri-online/ Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? :pot aduce activitate buna si constructiva in folosul celor noi intrati care vor sa afle anumite resurse pe care nu le gasesc pe net. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : in ultima perioada m-am ocupat de servere publice arena/old si mix-uri pentru dezvoltarea lor ts3/forum. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?Da Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da Alte precizări :Nu. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da.
H A D E S Postat Ianuarie 29, 2021 Postat Ianuarie 29, 2021 PRO -chiar daca nu ai o vechime foarte mare , meriti o sansa prin efortul pe care il depui cu serverul . - incearca sa maresti activitatea pe categoria dorita. succes.
lyfe Postat Ianuarie 29, 2021 Postat Ianuarie 29, 2021 Vechi pe comunitate si e nevoie de ajutor pe sectiunea in cauza.
Cretuu Postat Ianuarie 29, 2021 Postat Ianuarie 29, 2021 Pro din partea mea daca promiti ca estia ctiv si iti arati activitatea e foarte bine
LCS PREMIUM Santiago. Postat Ianuarie 29, 2021 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 29, 2021 Pro Esti destul de vechi pe comunitate, matur si deschis la comunicare, deci meriti o sansa. Spor, si sper sa ai o activitate cat mai buna.
LCS PREMIUM DuH™ Postat Ianuarie 29, 2021 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 29, 2021 PRO , ai o vechime pe aceasta comunitate si in momentul acesta este nevoie de moderatori
MAVERIK. Postat Ianuarie 29, 2021 Postat Ianuarie 29, 2021 ai o vechime pe comunitate si cred ca te vei descurca
LCS PREMIUM Tavvy Postat Ianuarie 29, 2021 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 29, 2021 Motivele sunt mai sus!
LCS PREMIUM Livia Postat Ianuarie 29, 2021 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 29, 2021 pe toata categoria ''Jocuri Online''. Te astept pe ts, sunt on si acum, sa discutam putin. Da-mi un PM pe ts cand esti liber
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.