Sari la conținut

Cerere Grad asasinsx87

Postări Recomandate

Postat

Nume : Fabian.

Vârstă : 14 ani.

De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Pentru ca vreau sa fac parte din Staff-ul forumului,sa particip si sa contribui la acest proiect.

Ce sectiune dorești spre moderare? : Multimedia.

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Activitate,Ordine,distractie etc.

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Momentan sunt aici de 10 minute,tocmai de aceea vreau sa fac parte din staff,sa ajut,sa contribui..si sa fiu si activ pe un proiect „maret”.

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: DA,imi asum acest RIsc..

Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? :  DA,imi asum si acest Risc.

Alte precizări : Stiu ca nu am varsta necesara cererii si regulamentului pentru a avea o sansa la participarea in staff..dar din ce am inteles..de pe grupul de facebook..cu experienta se poate orice..Eu ma pricep si script amxx pe servere de cs 1.6,ma descurc si in platforme..licentiate..si..mai „putin” licentiate😂(ipb-ips).Ma descurc si la scripting in Servere de SAMP.In caz ca are cineva nevoie de ceva,pm me.

Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da,si acum sunt online TeamSpeak.(eu sunt non-stop pe teamspeak)Si mi-ar placea sa fac parte din staff si pe teamspeak la  Asistenta,pentru ca imi place..dar acum,la alegerea voastra.Pwp si va multumesc mult pentru timpul si atentia acordata!:)💖💫

Postat

Din cerere pari un baiat cu capul pe umeri, dar din pacate nu ai activitatea cu care ai putea arata asta.

:CONTRA: 

• LCS PREMIUM
Postat

Deoarece singura ta postare pe forum este aceasta cerere, o sa primesti respins. 

Cererea ta este facuta decent, asa ca vreau sa vad activitate din partea ta si astept o cerere in 7 zile. In timpul acesta ne poti arata activitatea ta si cum lucrezi! Nu face cererea mai repede de 7 zile, risti sa fii respins din nou.

Citeste regulamentele de la fiecare categorie inainte de a posta, uita-te peste posturile celorlalti din staff pentru a te inspira si pentru a vedea cum trebuie facute, asta ca sa evitam sanctiuni pe viitor. 

Spor la treaba! 

:RESPINS:

:TOPIC_INCHIS:

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate