David. Postat Ianuarie 26, 2021 Postat Ianuarie 26, 2021 Nume : David Vârstă : 16 ani De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Doresc grad pentru a ajuta comunitatea Ce sectiune dorești spre moderare? : Doresc sa moderez categoria "Jocuri Online" Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Pot ajuta prin activitatea mea si prin crearea mai multor posturi . Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Am activitate la sectiunea de CS.16 la server-ul OLD si vreau sa ma ocup si de o alta sectiunea. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da sunt constient Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da Alte precizări :Nu Poti intra pe teamspeak la ședinte? :Da pot intra
H A D E S Postat Ianuarie 26, 2021 Postat Ianuarie 26, 2021 CONTRA - vechime nu ai - activitate nu ai incearca sa faci o activitate cat de cat ok si dupa revii cu o cerere
Dani.. Postat Ianuarie 26, 2021 Postat Ianuarie 26, 2021 Cum au spus si colegii mei : vechime posturi Daca faci activitate poti reveni cu o alta cerere Momentan ᑕOᑎTᖇᗩ
-=Marlboro=- Postat Ianuarie 26, 2021 Postat Ianuarie 26, 2021 Pro, vreau sa vad daca te tii de cuvint si faci fata in perioada de testare
LCS PREMIUM DuH™ Postat Ianuarie 26, 2021 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 26, 2021 Contra, lipsa vechime și activitate.
crd Postat Ianuarie 27, 2021 Postat Ianuarie 27, 2021 Din moment ce ai zis ca ai activitate la server-ul respectiv înseamnă ca nu știi cu ce se mananca gradul de moderator. Lasand posturile, activitatea și vechimea ar trebuii sa se uite toată lumea atent peste cereri când dau o părere, mai ales la acest tip de cerere unde utilizatorul nu prea e prieten cu forumurile.
Floridoare Postat Ianuarie 27, 2021 Postat Ianuarie 27, 2021 Ocupate cu activitate si revino in 7 zile cu o cerere noua .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.