MR.SNYPEXKILL Postat Ianuarie 21, 2021 Postat Ianuarie 21, 2021 Nume : Emanuel Vârstă : 26 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Doresc sa ajut cu tot ce pot acesta comunitate Ce sectiune dorești spre moderare? : CS-GO Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : TOT CE SE POATE PENTRU A ,AJUTA IN DEZVOLTAREA EI . Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Nu am avut o activitate pe acest forum ,sunt nou si imi doresc sa ajut la dezvoltare Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? sunt constient si ma voi implica cat pot de mult. Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Desigur. Alte precizări : imi doresc o colaborare placuta ,si sa ne intelegem bine . Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Desigur ca pot .
LCS PREMIUM Livia Postat Ianuarie 21, 2021 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 21, 2021 Am inteles ca ai discut deja cu colegii mei si ti-au explicat in detaliu ce ai de facut. Eu ce as mai putea sa te sfatuiesc este sa citesti cu atentie toate regulamentele inainte de a posta undeva pana la inveti. Vreau sa vad la inceput implicare pentru ca vei fi intr-o perioada de proba de o saptamana, deoarece nu ai posturi deloc si trebuie sa ne asiguram ca faci treaba buna. As vrea sa fii atent si la aspectul topicurilor ( o imagine, putina culoare si o aranjare in pagina decenta ), in rest ne descurcam pe parcurs. Daca ai orice intrebare sau nelumarire ma gasesti si pe ts si pe forum in pm, de asemenea poti intreba orice alt membru din staff. Spor la treaba!
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.