Sari la conținut

[FOTBAL] Gigi Becali dă lovitura în pandemie: ce avere are acum patronul de la FCSB și cum arată topul celor mai bogați români


what # LeagueCs

Postări Recomandate

Gigi Becali (62 de ani) visează de ani buni să vândă un jucător de la FCSB pe zeci de milioane de euro, în timp ce echipa pe care o conduce a ratat toate țintele în perioada de mercato și caută un titlu în Liga 1 din 2015 încoace.

image.thumb.png.4e88bc467be606e7b97d7758557db152.png

Gigi Becali, într-o conferință de presă/ foto: Sport Pictures

 

 

FCSB nu a mai ajuns nici în grupele europene în ultimele sezoane, așa că visul lui Becali de a scoate sume uriașe din fotbal încă așteaptă. În schimb, omul de afaceri și-a rotunjit averea în ultimul an cu investiții în zona imobiliară și în domeniul construcțiilor.

Gigi Becali continuă să aibă o avere imensă. Cum arată topul celor mai bogați români din sport

Astfel, Gigi Becali are o avere estimată între 350 și 400 de milioane de euro, potrivit celui mai recent Top 300 Capital. Latifundiarul se situează pe locul 12 în topul celor mai bogați oameni din țară și pe poziția a treia în clasamentul românilor din sport.

Ion Țiriac (81 de ani) este cel mai bogat român din sport, cu  o avere de circa 2 miliarde de euro. Magnatul are afaceri în diverse domenii, de la asigurări până la zone precum auto sau energie, fiind devansat în topul general doar de frații Dragoș și Adrian Pavăl, cu o avere de 2,2 miliarde de euro.

Gruia Stoica (52 de ani), un om de afaceri care în 2013 a fost aproape să preia clubul Rapid de la George Copos, are o avere estimată la 460-500 de milioane de euro și este, după Țiriac, al doilea cel mai bogat român din sport, potrivit sursei citate.

Cei mai bogați români din sport:

Ion Țiriac - 2 miliarde de euro

Gruia Stoica - 460 - 500 de milioane de euro

Gigi Becali - 350 - 400 de milioane de euro

Ioan Niculae - 300 - 400 de milioane de euro

George Copos - 200 - 210 de milioane de euro

Ionuț Negoiță, fostul finanțator de la Dinamo, are o avere estimată la 102 milioane de euro, mai mare decât cea a lui Nicolae Badea, și el fost acționar în Ștefan cel Mare (94 de milioane de euro). Cristi Borcea, și el ex-investitor la Dinamo, are 82 de milioane de euro.

Simona Halep, cu 47 de milioane de euro acumulate de-a lungul carierei în tenis, este cea mai bogată sportivă din România. 

Cele mai importante lovituri ale lui Gigi Becali pe piața transferurilor

Gigi Becali a vândut de-a lungul anilor pe bani importanți mai mulți fotbaliști de la FCSB, însă în ultimele sezoane nu a reușit să dea nicio lovitură financiară.

Nicolae Stanciu, pe care omul de afaceri a primit 9,7 milioane de euro, de la Anderlecht, rămâne cel mai scump fotbalist vândut de FCSB în era Becali.

Nicolae Stanciu  - 9,7 milioane de euro, la Anderlecht

Vlad Chiricheș  - 9,5 milioane de euro, la Tottenham

Florin Gardos - 6,8 milioane de euro, la Southampton

Mirel Rădoi - 6 milioane de euro, la Al Hilal

Bogdan Stancu - 5 milioane de euro, la Galatasaray

Patronul FCSB speră să dea lovitura în următoarea perioadă cu unul dintre Dennis Man, Florinel Coman, Olimpiu Moruțan sau puștiul Octavian Popescu. 

 

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate