GhOsT* Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Nickname: GhOsT* Nume Real: Popa Andrei Sebastian Vârsta Reală: 23 Număr de Posturi: 1 Vechime în comunitatea LeagueCs Romania? : am peste 20 de ore nu stiu exact am jucat acum ceva timp am luat o pauza de la cs dar acum am revenit Experienţă moderare: 3-4 ani Categoria de Moderare pentru care optaţi: indifferent , vreau un grad atat cat sa pot mentine linistea O scurtă descriere despre dvs. : brunet , ochi caprui , 23 de ani , glumeti de treaba caut partenera pentru o relatie serioasa veti vedea pe parcurs Motivul pentru care doriţi un acces: imi place aceasta comunitate Cu ce consideraţi că puteţi îmbunătăţi categoria pe care urmează să o moderaţi: de imbunatatit nustiu exact dar de mentinut cu siguranta voi da totul sa o mentin in pace si liniste Alte precizări (opţional): caut si eu o baba tanara partenera de joc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Community Founders X-Tream Posted October 6, 2019 Community Founders Share Posted October 6, 2019 Respins. Deabia ce ai revenit pe joc si vrei si grad pe TS :)). Topic close! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.