Razvan-- Postat Decembrie 22, 2020 Postat Decembrie 22, 2020 Nume : Razvan. Vârstă : 22 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Imi place comunitatea si vreau sa ajut , am fost si inainte detinator server , spp si hopa stiu ei m am lasat o perioada si acum am revenit Ce sectiune dorești spre moderare? : Daca se poate la AmA deoarece acolo imi petrec tot timpul avand admin acolo , daca nu ce sectiune e libera . Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Activitate si mai vedem pe parcurs , cu ce se poate ajut Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Mereu am avut o activitate constanta si inainte si acum dupa ce am revenit Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? da Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : da Alte precizări : probabil ca acum in perioada sarbatorilor activitatea mea va fii putin mai scazuta , dar dupa revine la normal Poti intra pe teamspeak la ședinte? : da
LCS PREMIUM L-VIRUS™ Postat Decembrie 22, 2020 LCS PREMIUM Postat Decembrie 22, 2020 Nu ai cum sa moderezi sectiunea AMA. Acolo iti da acces doar Detinatorul Serverului daca vrea, aici se face cerere pentru moderarea forumului.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.