sike. Postat Decembrie 19, 2020 Postat Decembrie 19, 2020 Nume: Andrei Carlos Vârstă: 16 De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Pentru că îmi place această comunitate, sunt câteva lucruri pe care nu le-am mai văzut pe alte comunitati si doresc să ajut această comunitatea Ce secțiune dorești spre moderare?: IT daca se poate. Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Pot aduce lucruri noi cum ar fii, informatii proaspete si lucruri noi despre ce tine legat de Tehnologie si IT. Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Nu am avut o activitate asa de buna fiindca m-am axat mai mult pe invatat si am avut si ceva probleme personale. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca, riști să fii suspendat?: Da, sunt constient de acest lucru. Alte precizări: Stiu ca nu am posturile necesare, dar am să le fac pe parcurs, multumesc pentru atentia acordata. Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: Da, pot intra, nu este problema de acest lucru.
petru. Postat Decembrie 19, 2020 Postat Decembrie 19, 2020 Contra, momentan. Nu îndeplinești cerințele minime pentru postul de moderator.
LCS PREMIUM Alek @ CSGO Postat Decembrie 19, 2020 LCS PREMIUM Postat Decembrie 19, 2020 Fă o cerere aici :TOPIC CLOSED:
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.