Cojoc Postat Decembrie 11, 2020 Postat Decembrie 11, 2020 Nume : Cojoc Vârstă : 13 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Deoarece imi place aceasta comunitate si imi doresc sa o ajut Ce sectiune dorești spre moderare? : Doresc sectiunea membrii Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Pot ajuta, accepta(refuza) si tot asa Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Pe forum acum am intrat dar pe discord sunt de mult Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da Alte precizări : Sper sa fiu acceptat Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Sigur!
Alex4Fun Postat Decembrie 11, 2020 Postat Decembrie 11, 2020 14 minutes ago, Cojoc said: Nume : Cojoc Vârstă : 13 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Deoarece imi place aceasta comunitate si imi doresc sa o ajut Ce sectiune dorești spre moderare? : Doresc sectiunea membrii Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Pot ajuta, accepta(refuza) si tot asa Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Pe forum acum am intrat dar pe discord sunt de mult Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da Alte precizări : Sper sa fiu acceptat Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Sigur! Ai 1 post sincer, nici eu nu am multe dar macar incerc sa fac ceva si ce pot... scuze ca iti distrug sansele dar is mici ! CONTRA DIN PARTEA MEA!
petru. Postat Decembrie 11, 2020 Postat Decembrie 11, 2020 Contra, nu ai un minim de postari , vechime pe forum.
dragojj @ LGCS.RO Postat Decembrie 11, 2020 Postat Decembrie 11, 2020 0 posturi , 0 vechime , 0 activitate
LCS PREMIUM snK Postat Decembrie 11, 2020 LCS PREMIUM Postat Decembrie 11, 2020 CONTRA nu indeplinesti cerintele.
LCS PREMIUM AdR Postat Decembrie 11, 2020 LCS PREMIUM Postat Decembrie 11, 2020 Nu indeplinesti cerintele Fa un pic de activitate si poti reveni cu alta cerere in 14 zile
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.