Sari la conținut

Cerere moderator.

Floryyn

Postări Recomandate

Postat

Nume : florin 

Vârstă : 20 de ani 

De ce dorești să aplici pentru acest grad? : doresc sa fac parte din aceasta comunitate frumoasa si unita cu ajutorul tuturor sa crestem cat mai mult comunitatea, sa marim aceasta familie sa ajungem cat mai cunoscuti.

Ce sectiune dorești spre moderare? :doresc sectiunea de moderator in grup-ul de facebook  

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Pot sa va sustin in tot ce vreti sa faceti pe parcurs, impreuna putem creste comunitatea si mai mult,putem creste aceasta familie frumoasa.

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : sunt nou pe forum nu stiu de multa vreme de aceasta comunitate dar cu timpul sper sa va cunosc pe toti cat mai bine.

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Desigur mi se pare corect daca cineva nu se descurca sa fie suspendat.

Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : sunt de acord nu cred ca va fi cazul

Alte precizări : nu mai am nimic de precizat sper sa fiu acceptat va multumesc frumos pentru timp-ul acordat 

Poti intra pe teamspeak la ședinte? : desigur.

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate