Sari la conținut

[Sugestii] forum


Stendhal

Postări Recomandate

Nume : Stendhal 

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Salut! Am văzut ca s a renunțat la Topicuri acolo în dreapta primei pagini a forumului, și a rămas doar Postări ( adică invers dar ați înțeles voi) care se suprapun cu topicurile.. de asemena, s a renunțat la actualizările de status (nu mai zic ca dacă adaug un status, nu mi l aprobă niciun moderator) , am văzut ca ați adăugat LCS Points, care nu are nicio treabă acolo, ar trebui pus la fiecare pe profil (a nu se confunda cu Most LCS Points) 

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Nu știu dacă ar ajuta sau nu, dar ar da mai bine. 

 

Mulțumesc. 

 

@ParazYtuLIsCute

Edit: "am văzut ca ați adăugat LCS Points, care nu are nicio treabă acolo, ar trebui pus la fiecare pe profil (a nu se confunda cu Most LCS Points)", am zis a nu se confunda cu Most LCS Points, iar de actualizările de status nu ai zis nimic, nu ai văzut că au dispărut de pe Index?, ai lăsat și tu reply asa sa scrii și tu ceva @lyfe.. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

Punctele acumulate pe forum au fost amplasate acolo pentru a nu lăsa un gol mai mare în lateral (arată urât să fie spațiul gol). Pe lângă aceasta, a fost nevoie de o amplasare strategică astfel încât fiecare utilizator să găsească repede câte puncte are.

Nu cred că încurcă cu ceva că se vede postarea , nu topicul. Cel puțin pe mine nu mă încurcă.  Aici aștept opinia colegilor mei să vedem dacă schimbăm ceva. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Idem parazytul. Totusi ar fi mai frumos sa fie o iconita la most lcs points deoarece actuala e la fel ca reputatia.  Faza cu topicurile nu cred ca incurca mult (acum sunt doar topicurile, nu si ultimul comentariu postat). Oricum pe cine il atrage topicul intra pe el. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Citat

Edit: "am văzut ca ați adăugat LCS Points, care nu are nicio treabă acolo, ar trebui pus la fiecare pe profil (a nu se confunda cu Most LCS Points)", am zis a nu se confunda cu Most LCS Points, iar de actualizările de status nu ai zis nimic, nu ai văzut că au dispărut de pe Index?, ai lăsat și tu reply asa sa scrii și tu ceva @lyfe.. 

Am să vorbesc să fie adăugat înapoi 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate