Bubulina Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 Nume : Bubulina Vârstă : 28 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Pentru ca vreau sa ajut. Ce sectiune dorești spre moderare? : Oriunde e nevoie, nu tin neaparat sa fiu undeva anume. Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Orice imbunatatiri sunt nevoie. Cum am specificat si mai sus nu vreau pe o anumita sectiune Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Activitate pe forum mai mult la ACL. In rest nu prea. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da. Mi se pare corect. Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da Alte precizări : nu am. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da
Blu3HaSky Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 intr-o perioada de teste la Moderare ! Spor
LCS PREMIUM Tavvy Postat Noiembrie 6, 2020 LCS PREMIUM Postat Noiembrie 6, 2020 Din ce am vazut, nu ai o categorie anume. O sa verific pana diseara care categorie este mai inactiva si iti punem la alegere pe ce ai dori sa activezi, in caz ca majoritatea sunt de acord cu cererea!
LCS PREMIUM L-VIRUS™ Postat Noiembrie 6, 2020 LCS PREMIUM Postat Noiembrie 6, 2020 PRO pentru doamna, asteptam sa vedem ce zice Parazitul
Erikutz Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 Acceptat, te rog frumos să îmi lași un mesaj privat mie, la Pomârleanu sau la Virus cu categoria sau categoriile pe care dorești să le moderezi.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.