Sari la conținut

[Cerere Grad] zen


zen ♫

Postări Recomandate

Nume : Dumitru Andrei.

Vârstă : 18, am avut majoratul de curând :D

De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Deoarece am plecat la un moment dat de pe această comunitate, și oriunde am mers nu m-am simțit nicăieri ca pe LeagueCS, nu știu..oriunde m-aș duce parcă aici mă simt cel mai bine, am cei mai mulți prieteni pe această comunitate și mă simt acasă, superbă noua temă apropo. Cred că mulți îmi cunosc potențialul, deșii sunt și leneș, consider că sunt pregătit să revin și să vă ajut cu orice ați avea nevoie, sunt foarte multe persoane în administrație care cred că au încredere în mine și mă cunosc, și știu de ce sunt capabil și ce nu.

Ce sectiune dorești spre moderare? : Sincer să fiu, nu știu pe ce secțiune aș dorii să moderez, poate aș putea să mă implic mai mult, de data aceasta pe forum, nu pe TeamSpeak, poate moderator global nu știu. Aș dorii să îmi spuneți cam unde aveți nevoie de ajutor și să discutăm în acest topic cu ce aș putea să vă ajut în cazul în care considerați că doriți să mă primiți înapoi.

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : După cum bine știți mereu am fost implicat maxim în toate atribuțiile mele atât pe forum cât și pe TeamSpeak. Pot da dovadă de seriozitate, calm, pot soluționa o problemă foarte ușor deoarece nu mă enervez și arunc cuvinte, ci stau și procesez și gândesc problema din toate perspectiele, pot oferii activitate deoarece am terminat în mare parte cu învățatul și școala de șoferi, astea fiind motivele pentru care am renunțat la funcție ultima dată.

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : În ultima vreme nu am activitate, dar doresc să mă reapuc de treabă (nu am nevoie de un grad pentru a face activitate, fac această aplicație deoarece doresc să reintru în echipa administrativă alături de vechi colegi). De mâine voi începe din nou cu activitate atât pe Design cât și pe unele servere, voi intra și pe TeamSpeak, decizia de a revenii a fost foarte spontană, fiind ora 2 dimineața :))

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Bineînțeles, am mai trecut prin asta.

Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? :  Desigur.

Alte precizări : Vă salut X-Tream, Original, Nervoasa, Semege, Adi, Adr bătrâne, Livia, și pe restul celor cu care m-am înțeles foarte bine. Mă bucur să văd că sunteți încă aici și să știți că abia aștept să vă aud vocile mâine, mi-e super dor de voi.

Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Desigur.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate