Sari la conținut

EXCLUSIV | Duckadam o vede pe FCSB favorita clara la titlu! Ce spune despre Dan Petrescu: "Lotul e slabit si pune presiune pe arbitri!"


Cretuu

Postări Recomandate

FCSB a invins aseara in deplasare pe Chindia Targoviste, cu scorul de 2-0. 

Dupa meciul de luni seara, FCSB a ajuns la 18 puncte, trecand pe locul 2 la o distanta de 3 puncte in spatele Craiovei. Helmut Duckadam este de parere ca in acest sezon echipa lui Gigi Becali va reusi sa castige titlul de campioana, dupa 5 ani de asteptare. 

Duckadam este de parere ca CFR va fi slabita din cauza programului incarcat pe care il are in toate competitiile, iar Craiova si-a pierdut din calitate dupa plecarea lui Mihaila si accidentarea grava a lui Elvir Koljic. 

"La ora actuala, la accidentarile si la ce probleme are CFR-ul, FCSB-ul este peste, iar de Craiova nu mai spun. Craiova e slabita dupa accidentarea lui Koljic si plecarea lui Mihaila. Roata se invarte, au pierdut cu Clinceniu, au castigat cu sansa cu Hermannstadt, nu au nici ei un joc foarte consistent. Eu cred ca FCSB daca isi imbunatateste jocul va reveni repede in fruntea clasamentului", a declarat Helmut Duckadam la Pro X. 

5.jpg.aefa4484b81659dadb8b5ebc4b9e0ae4.jpg

Sursa;https://www.sport.ro/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate