Sari la conținut

Florinel Coman, încă departe de revenirea pe gazon! Dezvăluiri despre situația fotbalistului de la FCSB


Mirela

Postări Recomandate

Florinel Coman s-a accidentat în urmă cu o lună și jumătate, în meciul câștigat de FCSB la penalty-uri cu Backa Topola, și este, încă, departe de revenirea pe gazon, pentru jocurile oficiale. 
                 sport.thumb.jpg.10d6a3c9a6faecff37503fe81b9f081c.jpg
 

La conferința de presă susținută înaintea meciului cu Chindia, de luni, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1, antrenorul principal de la FCSB, Toni Petrea, a dezvăluit că Florinel Coman se află în continuare în perioada de recuperare și ar putea reveni la antrenamentele colective ale echipei peste trei săptămâni, după pauza pentru jocurile internaționale.

Toni Petrea, dezvăluiri despre situația lui Florinel Coman

”Florinel urmează programul de recuperare, decurge bine. Am speranța că după pauza competițională să fie din nou cu noi, să fie din nou cu echipa, să se antreneze cu echipa.

Avem jucători valoroși. Mă bucur că o parte dintre accidentați și-a revenit, îmi va fi greu să alcătuiesc echipa de start”, a declarat, la conferința de presă, Toni Petrea.

Înainte de accidentarea suferită în meciul din turul doi preliminar al Europa League, Florinel Coman a fost unul dintre cei mai în formă fotbaliști români. În cele cinci meciuri jucate pentru FCSB, mijlocașul de bandă a reușit un gol și trei pase decisive.

Forma arătată la echipa de club în debut de sezon a dus și la convocarea lui Florinel Coman la prima reprezentativă, pentru acțiunea din septembrie. Atunci, la primele două meciuri din Liga Națiunilor, fotbalistul de la FCSB a fost rezervă neutilizată în 1-1 cu Irlanda de Nord, dar a jucat tot meciul în Austria, meci câștigat de ”tricolori” cu 3-2, în care Coman a oferit o pasă de gol.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate