Faith Postat Noiembrie 1, 2020 Postat Noiembrie 1, 2020 Nume : Marian Vârstă : 16 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Deoarece chiar imi place comunitatea si vreau sa ma implic cu activitate. Ce sectiune dorești spre moderare? : Jocuri Online. Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Prin topicuri zilnice, originale si publice pentru toti dupa aceasta comunitate. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Nu am o sectiune la care am activitate. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? : Da, sunt de acord. Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da, voi fi mereu atent la actiunile pe care le voi face. Alte precizări : Multumesc pentru timpul acordat. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da, pot intra.
Sebastian Postat Noiembrie 1, 2020 Postat Noiembrie 1, 2020 De la mine ai un pentru ca toti meritam o sansa.
Floridoare Postat Noiembrie 1, 2020 Postat Noiembrie 1, 2020 Ai merita o sansa dar as vrea sa vad activitate si multa implicare!
lyfe Postat Noiembrie 1, 2020 Postat Noiembrie 1, 2020 Salut, dat fiind faptul ca pe 7 octombrie avem o sedinta staff forum iti dau si daca esti acceptat ar fi de dorit sa se vada activitatea. Bafta!
Erikutz Postat Noiembrie 1, 2020 Postat Noiembrie 1, 2020 Cererea ta rămâne în așteptare timp de 7 zile - timp în care să dovedești că dorești și meriți să faci parte din echipa noastră. Cerere mutată în așteptare. Cerere acceptată - felicitări și bine ai venit în staff-ul LeagueCS!
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.