Cretuu Postat Octombrie 31, 2020 Postat Octombrie 31, 2020 Dumitru Dragomir a vorbit la Pro X despre situatia din Liga 1 si despre ceea ce se intampla in Romania din cauza Covid-19. Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost radical in ceea ce priveste cazurile de coronavirus inregistrate la Astra, din cauza carora meciul cu Dinamo a fost amanat. Dragomir este de parere ca echipa ar fi trebuit penalizata direct: "Sa piarda cu 3-0! Daca n-au avut grija sa se fereasca... Ia sa vedem, se mai imbolnaveste vreunul dupa asta? Toata Europa a dat drumul la stadioane, sunt mii de oameni in tribune, cand ies, ies buluc. Mergeti in piete sa vedeti ce se intampla. Oricat te-ai feri, cand e sa te ia dracu', te ia din usa bisericii. Eu ma duc in fiecare sambata sau duminica la piata, imi pun masca, manusi, dar stiu ca nu ma ajuta daca tuseste unul langa mine... Deocamdata sunt bine. Parerea mea e sa se joace cu spectatori, sa se fereasca lumea. Cred ca s-ar feri cu totii. Uitati-va ce se intampla in lume. Sunt restrictii peste tot, dar este aproape imposibil sa scapam. N-ati vazut la metrou sau in autobuze ce se intampla? Trebuie sa purtam masca si sa ne ferim ca n-avem incotro. Desi cred ca oricat ne-am feri, tot o sa trecem prin minunea asta cu totii. Sursa:https://www.sport.ro/
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.