Sari la conținut

Rusescu a marcat primul gol dupa revenirea in Liga 1 si se gandeste la nationala! Ce a spus atacantul despre o posibila convocare

Cretuu

Postări Recomandate

Postat

Academica Clinceni a invins cu scorul de 2-0 pe Sepsi Sfantul Gheorghe si a urcat pe pozitia a 5-a in Liga 1.

Raul Rusescu a marcat primul gol de la revenirea in Liga 1 in minutul 43, dupa ce cu doua minute inainte ratase o lovitura de la 11 m.

La finalul partidei, atacantul in varsta de 32 de ani a dezvaluit ca este deschis in orice moment unei reveniri la echipa nationala: "Am declarat in cateva randuri, ma bucur de fiecare antrenament, de fiecare meci. Ma bucur sa fiu aici, am colegi buni si asta ma bucura.  Am mai spus-o, pana in momentul cand voi spune 'stop', sunt jucatorul echipei nationale si ma voi prezenta cu tot sufletul daca se va apela la mine".

Totodata, fostul fotbalisti al FCSB-ului a declarat ca are asteptari mari de la acest sezon, intrucat considera ca lotul echipei sale este unul puternic: "A fost un penalty foarte, foarte slab executat, asta e. Il voi transforma pe urmatorul. Avem un grup bun, unit si ne dorim sa castigam fiecare meci. Asa cum am spus-o si la finalul etapei trecute, ne dorim sa ajungem in elita fotbalului si la sfarsit, cand se va trage linie, speram sa fim acolo".

6.png.16a1bf4f4ca0a6ff68c72e0fad37ff9f.png

Sursa:https://www.sport.ro/

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate