MaTheW Postat Octombrie 26, 2020 Postat Octombrie 26, 2020 Nume : Matei Vârstă : 16 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Comunitatea are nevoie de membrii staff, si consider ca as fi capabil. Ce sectiune dorești spre moderare? : Jocuri online Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Noutati despre jocuri si ce se mai poate. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Nu am avut o activitate foarte mare, am fost activ acum ceva timp pe un server de cs aici. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da. Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da. Alte precizări :- Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da.
LCS PREMIUM Alek @ CSGO Postat Octombrie 26, 2020 LCS PREMIUM Postat Octombrie 26, 2020 Ai 9 posturi, iti recomand sa incerci sa faci prima oara ceva activitate si dupa o cerere. Comunitatea este in cautare de staff dar nu este nici asa disperata incat sa acceptam chiar tot, + ca jocuri online nu este o categorie usoara.
Erikutz Postat Octombrie 28, 2020 Postat Octombrie 28, 2020 Respins. Am lăsat cererea ta deschisa să văd dacă ai de gând să te implici, dar nu s-a întâmplat.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.