Sari la conținut

[CERERE] [Super-Moderator] Alek


Alek @ CSGO

Postări Recomandate

Nume :  Alek

Vârstă : 25

De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Am avut acum cateva luni moderator pe categoria "Tehnology & IT Zone" oferit de snk la care am renuntat deoarece nu am avut ce sa fac. Totul era curat in categorie iar noutati nu aveam ce sa postez deoarece Parazytul era mai mult decat activ in zona aceea si imi epuiza toaaate subiectele. Sincer sa fiu, dupa discutia avuta cu snk atunci cand am renuntat, am ajuns la concluzia ca nu mai pot modera o singura categorie. Eu mi-am lasat propria comunitate pentru LeagueCS (nu multi stiu si nu vreau sa intru in detalii pentru ca ce e in trecut ramane in trecut), sunt obisnuit sa am grija de un forum intreg, rolul de "moderator" nu reprezinta o provocare pentru mine asa cum era odata. Stiu ca sunteti in cautare de staff si sunt dispus sa imi ofer ajutorul.

Ce sectiune dorești spre moderare? :  Global

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Activitate si seriozitate, nu de asta are nevoie LeagueCS acum?

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Sunt activ doar la categoria CSGO deoarece doar acolo am drept de moderare.

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? : DA

Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : DA

Alte precizări : Pentru mine nu exista nimic strain atunci cand vine vorba de IPB.

Poti intra pe teamspeak la ședinte? : DA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu poti sa treci direct la Super - Moderator trebuie sa treci iara prin Moderator si dupa ne uitam la implicarea ta sa vedem daca chiar iti doresti acest lucru.

PRO  La MODERATOR.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ok, puteti inchide cererea atunci. M-am gandit ca din moment ce cautati staff capabil si e super nevoie de implicare atat pe forum cat si pe TS, pot sa imi ofer si eu ajutorul in felul meu. Repet, nu pot trece de la fondator de comunitate la moderator pentru ca imi doresc sa ajut nu sa stacnez pe un grad cu care nu am ce sa fac. Ce pot face cu Moderatorul? Sa fac post-uri la sectiunea respectiva? Sa fim seriosi, la ultima campanie de moderatori mai mult de 60% asta a contat, postarile. Sunt multe topicuri interesante si nu ai ce sa muti in arhiva sa zici ca ba..chiar da, a facut ceva ca si moderator..i mean..pe bune? Consider ca functia de moderator este pentru persoanele lipsite de experienta, persoane care pornesc de la 0 si sunt prima oara pe o comunitate, persoane care au nevoie sa se acomodeze cu MCP inainte de a ajunge (daca ajung) la ACP. Eu sunt in stare sa fac o comunitate de la 0 la nivel de experienta, imi doresc sa va ajut pentru ca imi este draga comunitatea, cum imi este si x-tream, wewe, pomarleanu, mai mult de jumatate din staff-ul ts-ului, oameni care chiar se implica si merita tot respectul din lume. Cum x-tream a cerut ajutor si cauta staff, am sarit imediat in ajutorul lui...dar cu gradul de moderator nu am cum sa ajut, mi-l dati degeaba.

 

Repet, puteti inchide topicul, multumesc :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Respins și îți explic și de ce:

 

  • Funcția de super moderator se dă pe baza de "Up" de la funcția de moderator. Toată lumea pornește de jos. Și eu am pornit de la moderator și acum sunt administrator.  Nu se fac excepții.
  • Am oameni cu funcția de moderator care știu și ACP și orice este nevoie, dar pornesc de la 0, pentru că așa este corect.

Mă gândesc că dacă ai experiență, nu este o provocare să pornești de la 0 și să ajungi undeva :) . Precum în viața reală: când mergi să te angajezi, nu primești funcția cea mai mare, pornești de jos și în funcție de implicarea și calitățile tale vei fi avansat :) 

Cu mentalitatea aceasta "ce pot face ca moderator?" putea veni oricine :)

Aici este vorba de fapte, nu vorbe. Dovedește lucruri, nu doar vorbe. ;)  

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate