infectangiu jr.. Postat Octombrie 22, 2020 Postat Octombrie 22, 2020 Nume : Alex Vârstă : 23 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sa aduc un suflu nou prin afilierea dintre Capytala si League. Ce sectiune dorești spre moderare? : oricare. ma descurc oriunde si am activitate oriunde. De la administrativ si pana la banale topicuri cu si despre jocuri forumistice. De la atragerea de playeri, acceptat admin, scos admin, excludere din staff si pana la pariuri sportive Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : In oice sectiune as fi acceptat as face mici schimbari de organizare. Pe ici, colo, mi se par cam aglomerate anumite subforumuri. As verifica si accepta doar content de calitate si as fi strict in claritatea si coerenta postarilor. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Nu prea am avut, am citit esentialul, in mare parte si am verificat si verificat sectiunea serverului nostru. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da, nu ar fi cazul pt o perioada de proba pentru experienta pe care o am, dar merge un test. Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da. Alte precizări :- Hai sa ne dezvoltam frumos si sigur impreuna. Capytala- always evolving Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da. (depidne de zile si ore - am multe activitati si calatorii, dar la 2/3 se gaseste timp sau se face). Va pup si va respect! Capytala- always evolving
Erikutz Postat Octombrie 22, 2020 Postat Octombrie 22, 2020 Salut, pro..având în vedere că este campanie.
Utilizator inexistent Postat Octombrie 23, 2020 Postat Octombrie 23, 2020 Acceptat ca si moderator pe forum, @ParazYtuLIsCute sa ii dai te rog frumos acces pe o sectiune libera. /TC
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.