CronoS.8vwe Postat Octombrie 14, 2020 Postat Octombrie 14, 2020 Nume : petrilusss Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Fiecare user sa aiba optiunea de story ,ca pe ig, acel cerculet pe care deja il avem ,ar mai destinge atmosfera ,eu unul stau pe forum si na plicti :)) ,ar fi fain sa vedem ce mai fac si altii ca na ,asa i romanu Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Mai aducem ceva nou pe forum.
LCS PREMIUM Livia Postat Octombrie 14, 2020 LCS PREMIUM Postat Octombrie 14, 2020 Dupa parerea mea nu e ok :)) Adica sincer mai bine va dati follow pe insta si vedeti acolo ce faceti :))) Nu e nevoie sa facem forumul retea de socializare
Scripters Shadows Adi Postat Octombrie 15, 2020 Scripters Postat Octombrie 15, 2020 Acum 5 ore, Livia a spus: Adica sincer mai bine va dati follow pe insta si vedeti acolo ce faceti :))) Nu e nevoie sa facem forumul retea de socializare Idem =))))))
CronoS.8vwe Postat Octombrie 15, 2020 Autor Postat Octombrie 15, 2020 Poi da voi sunteti anti mereu ,romanilor :))) ,adi ,te ai ars.
Erikutz Postat Octombrie 15, 2020 Postat Octombrie 15, 2020 Acum 6 ore, Livia a spus: Dupa parerea mea nu e ok :)) Adica sincer mai bine va dati follow pe insta si vedeti acolo ce faceti :))) Nu e nevoie sa facem forumul retea de socializare Depinde ce brazilience avem pe comunitate, poate atunci ar merita :)) contra, suntem un forum de gaming, nu o platformă de socializare.
LCS PREMIUM SeMeGe Postat Octombrie 15, 2020 LCS PREMIUM Postat Octombrie 15, 2020 Dacă te plictisești intra pe insta
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.