Flavius. Postat Octombrie 13, 2020 Postat Octombrie 13, 2020 Nume : Flaviis Vârstă : 15 ani De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Vreau să ajut. Ce sectiune dorești spre moderare? : Multimedia , jocuri online Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Știți voi că am mai fost.. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : nu prea am avut am avut 3 avertizări din care 2 a proasta. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?:Da Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da Alte precizări : Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da
LCS PREMIUM Livia Postat Octombrie 13, 2020 LCS PREMIUM Postat Octombrie 13, 2020 In ultima luna nu ai avut activitate la posturi deloc, am observat ca ultima oara ai postat o stire in 8 septembrie.. Avand in vedere ca ai un numar destul de mare de postari in general, sa zicem ca meriti o sansa ca toti ceilalti Avand in vedere ca ai 3 warn-uri pe motive bine intemeiate, nu sunt degeaba cum ai spus tu, eu as zice sa fii intr-o perioada de proba Asa ca iti dau si ma voi uita la activitatea ta in saptamana urmatoare PS: Citeste toate regulamentele inainte de a mai posta undeva pentru a evita warn-urile ( daca se aduna prea multe, risti ban ) Sa vedem ce spun si colegii mei Edit: dupa cele spune de parazitul o sa revin cu edit si voi da deoarece nu am stiut de situatia ta din trecut, greseala mea
Erikutz Postat Octombrie 13, 2020 Postat Octombrie 13, 2020 Contra: - limbaj abuziv pe un cont secundar față de alți membri ai comunității. Declarații mincinoase că contul nu este al tău deși tu ne-ai spus să-l ștergem că este al tău. - ai vorbit în nume de rău comunitatea LeagueCs cât ai fost plecat pe altă comunitate. Pe lângă asta, ai făcut tam-tam le TeamSpeak să îți dăm ban și după ai venit pe forum să ceri dreptate desi tu ți-ai cerut banul. - lipsă de maturitate, de responsabilitate și seriozitate. -inactivitate. Ce activitate să îți cerem când tu acum 3 ore încă erai moderator pe alta comunitate și acuma te întorci cu coada intre picioare la noi ? Toți merită o șansă Livia, una, maxim două, nu patru sau cinci.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.