ANCODYNEW Postat Septembrie 26, 2020 Postat Septembrie 26, 2020 Nume : ANCODYNEW, dar lumea imi spune Cody Vârstă : 21 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sincer, doar de distractie, de obicei intru cu putina muzica si ma joc. Ce sectiune dorești spre moderare? : SLOT Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Buna dispozitie si vorbaraie cu aproape toti jucatorii, de fel sunt empatic. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Nu am inteles intrebarea, este prima data cand intru pe forum, insa pe cs, intru in fiecare zi, cat am timp Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Atata timp cat nu o iau ban, si pot sa mai intru pe server, n-are nimica. Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Bineinteles. Alte precizări : Nu pot garanta ca o sa pot continua pe termen lung, adica sa mai intru pe server dupa 2-3 luni, dar va asigur ca ramanem prieteni. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Nu, dar imi puteti da mesaj pe steam cu ce s-a mai intamplat.
Erikutz Postat Septembrie 26, 2020 Postat Septembrie 26, 2020 Salut @ANCODYNEW, ai greșit categoria. apasă aici și vei fi redirecționat către lista de servere. Alege sereverul și depune cerere. Să ai o zi bună și mult succes cu cererea ! Topic închis.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.