Stendhal Postat Septembrie 25, 2020 Postat Septembrie 25, 2020 Nume: Stendhal Numele celui reclamat?: Îngerașul De ce faci această reclamație?: Fiindcă degeaba dau Report, nu ma ia nimeni în seama, sa se respecte Regulamentul. Face 4 posturi unul după celălalt, mai e și din Staff. Dovezi: https://imgur.com/a/5fBSrko
C R S Postat Septembrie 25, 2020 Postat Septembrie 25, 2020 https://prnt.sc/unxr1v - Astea sunt ultimele report-uri date pe forum, nu vad niciun report dat de tine.
Stendhal Postat Septembrie 25, 2020 Autor Postat Septembrie 25, 2020 Am și zis : "De ce faci această reclamație?: Fiindcă degeaba dau Report". Acum nu am dat, când am dat nu s a întâmplat nimic, de aceea am făcut și acest topic. EDIT: Am dat acum niște "Rapoarte". EDIT2: @ParazYtuLIsCute Ai dreptate, dar uita te la el pe profil sa vezi câte cereri are la activ, ma refer la servere...
Erikutz Postat Septembrie 25, 2020 Postat Septembrie 25, 2020 Salut Cred că nu folosești cum trebuie funcția de report. Cât despre reclamație , utilizatorul va fi avertizat verbal și dacă continuă așa, se vor lua și alte măsuri. Înainte să îl atacăm, ar fi ideal să-i explicăm ce anume este greșit pentru că nu toată lumea știe cu ce se mănâncă forumurile. Am să discut cu el și o să vedem pe viitor cum se va comporta.
Stendhal Postat Septembrie 25, 2020 Autor Postat Septembrie 25, 2020 Puteți da t/c, vad ca i ați pus într un singur post. M am lămurit.
H A D E S Postat Septembrie 25, 2020 Postat Septembrie 25, 2020 propun remove , nu are nici o treaba cu forumul si cu gramatica.
Mr.Me Postat Septembrie 25, 2020 Postat Septembrie 25, 2020 Acum 6 minute, Stendhal a spus: Puteți da t/c, vad ca i ați pus într un singur post. M am lămurit. Ti-am vazut ambele tikete. Dar nimic legat de Ingerasul. Cat despre el, e nou in staff si va fi avertizat verbal. I s-a facut merge la post-uri pentru ca e prima greseala. Cat despre cele 2 raport-uri ale tale, a fost o confuzie in regulamentele de TS. Au fost editate si situatia rezolvata. Avertizat,lock.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.