H A D E S Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 Ilie Năstase (74 de ani), primul lider din ierarhia ATP, a spulberat mitul conform căruia ar fi avut peste 2.500 de cuceriri în urma carierei extraordinare din tenis. SPECIAL FCSB - FC Arges (duminică, ora 21:30, Digi Sport 1) Simona Halep - Garbine Muguruza (duminică, ora 13:00, Digi Sport 1) Informația a apărut în autobiografia fostului mare tenismen, însă Năstase spune că a fost vorba de o adevărată exagerare, după ce autoarea a insistat să producă ceva senzațional după apariția cărții pe piață. Ilie Năstase spulberă mitul celor 2.500 de cuceriri: "Nici nu poți să atingi atâtea" "Eram concentrați pe tenis atunci. Minciunile astea cu 2.500... nici nu poți să bifezi atâtea. Mă enerva fata asta care a scris, e cea care i-a scris și cartea lui Beckham. Mă tot întreba de cuceriri. I-am zis 'Doamnă, eu nu prea am avut, că am câștigat vreo 80 de turnee și nu prea îmi permiteam să fac lucruri din astea înainte de o finală'. 'Nu, nu, că am văzut eu prin ziar, prin Anglia, că aveai clubul tău acolo, că aveai multe femei'. Zic 'Doamnă, nu știu câte sunt. Dacă vreți, vreo 400'. Zice 'Nuuu, că nu e bine!'. Zic 'Doamnă, la carte nu dă bine, dar e autobiografie și înseamnă că mă minți pe mine!'. Și într-o seară, când eram pe la sfârșitul interviului cu ea, la un pahar de vin, zic 'Uite, m-am gândit bine și vreau să spun adevărul'. 'Cum, care, câte au fost?'. Zic '2500!'. 'Așa am vrut să aud de la tine!'. Și așa a rămas, am rămas cu 2.5000, dacă așa a vrut ea să audă. De unde naiba atâtea? Nici nu poți să atingi 2.500 de femei", a rememorat Ilie Năstase, în emisiunea Digi Sport Matinal. Volume 90% Ioana Simion, a cincea soție a lui Ilie Năstase Galerie Foto Ilie Năstase a avut o viață amoroasă foarte bogată. Tenismenul, cunoscut pentru nonconformismul său și momentele de răzvrătire, a fost însurat de cinci ori, cea mai recentă relație fiind cu Ioana Simion. Ioana Simion, de origine din Constanța, l-a fermecat pe Ilie Năstase încă din primul moment în care "Nasty" a văzut-o: "Era cam la 10 metri de mine. Încă n-o vedeam bine, dar se mișca bine (...) Când s-a întors la masă, am chemat chelnerul și i-am zis: te rog frumos, pot să-i trimit o băutură domnișoarei de acolo? La care fata mea, care are 13 ani, îmi spune: nu se face așa ceva, pe mine mă duci acasă! Am rămas blocat. Am lăsat-o să plece. Am mai chemat o dată chelnerul. A spus că ea nu bea alcool, dar a ridicat paharul. În următorul minut, m-am dus la masă cu tupeu! Dacă n-avem tupeu la 72 de ani, când naiba să avem?", povestea fostul tenismen în urmă cu aproape doi ani. digisport.ro
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.