bGd. Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 Nume : Bogdan S. Vârstă : 27 de ani De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Pentru a fi in rand cu lumea si pentru a ajuta membrii care au probleme Ce sectiune dorești spre moderare? : Oricare este disponibila Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? :Nush vom vedea ce este la ora actuala si ne vom gandi ce putem face Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Nu este dar vom vedea voi decideti unde ma pune-ti Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Sigur. Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Sigur, domnule. Alte precizări : - Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Sunt non-stop pe ts3
Blu3HaSky Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 Daca esti acel Bogdan pe care il stiu eu ! Iti dau un Pro si bun venit in staff ! Te astept cu activitate ! Succes
BoGdY Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 Activitate 0 pe ts nu ma intereseaza ca esti non stop si eu stau non stop pune mana si fa posturi si revino cu o cerere si ai pro !
H A D E S Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 te cunosc de foarte mult timp stiu ce iti poate capul , iti dau un PRO dar astept activitate.
*Kent:D* Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 0 activitate ,te rog sa faci activitate,degeaba esti no stop pe ts daca ai 0 posatri !
Erikutz Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 Salut, Cererea ta rămâne în așteptare timp de 3 zile, timp în care ai timp să faci activitate să vedem că îți dorești cu adevărat să faci parte din echipa noastră. Începe să faci activitate pe categoria / categoriile unde crezi tu că poți face față și te descurci cât mai bine. Peste 3 zile, revin cu un răspuns de: acceptat / respins. Spor.
Erikutz Postat Septembrie 24, 2020 Postat Septembrie 24, 2020 Respins. Nu ai reușit să dovedești că îți dorești aderarea în staff.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.