iLegend Postat Septembrie 19, 2020 Postat Septembrie 19, 2020 Nume : Andrei Baltag Vârstă : 18 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Doresc sa aduc ceva nou ,unde lumea chiar s-ar uita. Ce sectiune dorești spre moderare? : Doresc sa creez o sectiune noua ,despre jucatorii romani cat si despre jucatorii din alte tari ,ce fac ei ,cum se antreneaza ,viata lor de zi cu zi ,cat si noutati despre echipa in care joaca ,etc. Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Ceva nou! Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Lumea ma cunoaste sub numele petrila pe acest cont nu se poate vedea activitatea ,dar pe celalalt nu pot intra pentru ca e blocat ,nu stiu motivele. Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da Alte precizări : Sper sa mi se acorde incredere deoarece lumea ma stie ca fac treaba buna. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da .
H A D E S Postat Septembrie 19, 2020 Postat Septembrie 19, 2020 eu iti dau un PRO dar incearca sa faci o activitate
Erikutz Postat Septembrie 19, 2020 Postat Septembrie 19, 2020 Contra: Ai grad pe altă comunitate. Ai plecat de aici, acolo. Cum a zis și @Spp^^ știai de chestiile cu crew și nu l-ai banat. Nu prezinți activitate. Citat Petrila tata ,stiai ca crew are interzis tu ca parte din staff in loc sa faci ce ti se cere sa i dai ban tu il tii la curent cu tot si il lasi pe ts ...in fine mult succes pe noua comunitate care poate va deveni si aia tot leaguecs:) doar ca va rog sa pastram un limbaj decent si omania sa fie pe primul loc inainte de gaming ca poate de miane poimine veniti inapoi si sa aveti loc de buna ziua.
lyfe Postat Septembrie 19, 2020 Postat Septembrie 19, 2020 Acum 2 ore, ParazYtuLIsCute a spus: Contra: Ai grad pe altă comunitate. Ai plecat de aici, acolo. Cum a zis și @Spp^^ știai de chestiile cu crew și nu l-ai banat. Nu prezinți activitate.
Blu3HaSky Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 Ce au zis colegii mei + ce ai zis tu e putin cam legat de sport .... eu zic ca totusi daca vrei ceva , fa putina activitate !
CooLix Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 Ai plecat de aici pentru grad mai mare altundeva, si acum vad ca vrei sa te reintorci. Nu cred ca o sectiune de genul ar ajuta foarte mult forumul.
HayuKo Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 Te stiu de ceva timp si chiar daca a fost un incident mai neplacut in trecut cred ca oricine ar merita o noua sansa.
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Septembrie 20, 2020 LCS PREMIUM Postat Septembrie 20, 2020 Respins . Majoritatea motivelor sunt mai sus .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.