*Kent:D* Postat Septembrie 19, 2020 Postat Septembrie 19, 2020 Nume : Vasile Vârstă : 16 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sa ajut si sa il populez Ce sectiune dorești spre moderare? : Jocuri online Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Cu activitatea mea Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : nu prea am fost activ dar as vrea sa revin in staff ca mi-am gasit timp liber zic eu Multunesc Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?da Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : da Alte precizări :- Poti intra pe teamspeak la ședinte? : da
H A D E S Postat Septembrie 19, 2020 Postat Septembrie 19, 2020 tinand cont ca te-ai retras ca nu aveai timp dar tot activai peste tot , iti ofer un PRO si sper sa te tii de treaba de data asta. succes.
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Septembrie 19, 2020 LCS PREMIUM Postat Septembrie 19, 2020 Acceptat ca moderator pe categoria Jocuri Online . Topic inchis .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.