2p@c Postat Septembrie 12, 2020 Postat Septembrie 12, 2020 Nume : Dumitru Vârstă : 25 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sunt activ mereu si intampin aceleasi probleme la care foarte rar gasesti o rezolvare. Ce sectiune dorești spre moderare? : jocuri online Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : un limbaj cat mai decent si un joc FOR FUN. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : zilnic activ. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? DA Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : DA Alte precizări : despre precizari vorbim pe TS. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : DA
Erikutz Postat Septembrie 12, 2020 Postat Septembrie 12, 2020 Contra, nu ai activitate si nici nu prezinti interes. Din moment ce faci o cerere de grad, am asteptarea sa vad un post la categoria care doresti sa o moderezi.
H A D E S Postat Septembrie 12, 2020 Postat Septembrie 12, 2020 eu unul iti ofer un PRO de incurajare , dar apuca-te sa faci activitate.
CooLix Postat Septembrie 12, 2020 Postat Septembrie 12, 2020 Cred ca se poate da t/c, cel mai probabil voia sa faca cerere la unul dintre servere avand in vedere ca a menționat "limbaj" si "un joc for fun"
Blu3HaSky Postat Septembrie 12, 2020 Postat Septembrie 12, 2020 Pro pentru incurajare , 7 zile perioada de teste daca nu asta este ! insa raman Contra pentru ca vreau sa vad activitate si dorinta ta ca te intereseaza acest grad !
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Septembrie 13, 2020 LCS PREMIUM Postat Septembrie 13, 2020 Ai un singur post si acela este aceasta cererere . Nu prezinti minin de activitatea / incredere . Ultima ta conexiune ai fost cand ai facut aceasta cerere exact acum 17 ore . Respins . Topic inchis .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.