Sari la conținut

”Nu știam că are iubită și copil!” Presa engleză face noi dezvăluiri despre scandalul verii, cu starurile naționalei în Islanda


cosm1n.

Postări Recomandate

Presa din Anglia a dezvăluit noi detalii despre scandalul verii, în care au fost implicați puștii naționalei, Mason Greenwood (18 ani) şi Phil Foden (20 de ani).

SPECIAL

Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir, Lara Clausen, Phil Foden și Rebecca Coocke/ colaj digisport.ro

Dinamo - Botosani (vineri, ora 21:00, Digi Sport 1)

Lens - PSG (joi, ora 22:00, Digi Sport 1)

În timpul deplasării echipei Angliei la Reykjavik, pentru meciul cu Islanda, câștigat cu 1-0, cei doi fotbaliști au invitat două fete în camerele lor de hotel: pe Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir (20 de ani), finalistă la concursul Miss Universe, în 2019, și pe Lara Clausen (19 ani), studentă la Drept.

Studenta la Drept din Islanda a explicat totul: ”Nu știam că Phil are iubită și copil!”

Galerie Foto

Contactată de The Sun, Lara a explicat că Phil Foden nu i-a spus în niciun moment că este căsătorit și că are un copil. 

”Sigur că îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat. Nu am realizat câtă atenție va primi toată aceată situație și unde se va ajunge. Am publicat clipurile și fotografiile din hotel, le-am șters după câteva ore, dar situația scăpase deja de sub control.

Nu mă așteptam ca acele clipuri și fotografii să provoace așa ceva. Îmi pare rău pentru acești băieți și pentru familiile lor”, a zis Lara Clausen.

”Nu știam că Phil are iubită sau copil. Nu a menționat asta, iar eu nu i-am căutat numele pe Google înainte să ajung la hotel”, a adăugat ea. 

Phil Foden este căsătorit de la 18 ani cu iubirea din copilărie, Rebecca Cooke. Cei doi au împreună un copil din ianuarie 2019.

Galerie Foto

”A fost o noapte bună, bineînțeles!” Ce au plănuit Greenwood și Foden

Zilele trecute, Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir le-a povestit jurnaliștilor britanici cum a ajuns în camera lui Greenwood și Foden. ”Ne-am cunoscut online. Am vorbit cu Mason cu câteva zile înainte să ajungă în Islanda”, a spus Nadia, pentru Daily Mail.

”Nu am vrut să îi punem în această poziție, îmi pare rău pentru ei. Nu știam că sunt în carantină. Dacă am fi știut, nu am fi mers să ne întâlnim cu ei. Nu știam cine e Phil, nu știam că Mason a jucat pentru Manchester United”, a mai zis ea.

Galerie Foto

Islandeza a adăugat că ”a fost o noapte bună, bineînțeles”, fără să dea mai multe detalii. ”Suntem tineri și prostuți, toți comitem greșeli. Dar ne-au tratat bine. Au fost niște cavaleri”, a povestit și Lara Clausen.

Potrivit presei engleze, care a publicat și imagini din cameră, Nadia și Lara au petrecut câteva ore cu cei doi fotbaliști, plecând cu puțin timp înainte de micul dejun.

Inițial, Foden și Greenwood au intenționat să cheme patru fete în cantonamentul Angliei. Una dintre ele ar fi fost Anita Gunnarsdottir, care ar fi stat de vorbă cu fotbaliștii în acea seară, însă n-a mai venit la hotel cu ei. ”Nu m-am întâlnit cu ei”, a afirmat Anita.

Galerie Foto

Trimiși acasă, Greenwood și Foden, două dintre marile speranțe ale fotbalului englez, și-au cerut scuze pentru comportamentul lor. Puștiul de la Manchester United chiar și-a șters contul de Twitter.

digisport.ro

image.thumb.png.9e38b49555c85d9f686508a123b5cf8b.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate