Blu3HaSky Postat Septembrie 1, 2020 Postat Septembrie 1, 2020 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LeagueCS Interview ! In acest interviu suntem alaturi de @Minion @Blu3HaSky • Buna si bine te-am gasit ! @Minion • Buna @Blu3HaSky - Astazi vei participa la un nou interviu marca Leaguecs.Vor fi câteva intrebari din viata cotidiana, câteva din viata online si câteva despre legatura ta cu Leaguecs, esti pregatita sa incepem ? @Minion • da @Blu3HaSky • In Primul rand , Care este numele din spatele acestui pseudonim, câti ani ai si de unde esti? @Minion • Ma numesc Lucica , am 20 de ani si sunt din Constanta @Blu3HaSky • Frumos nume angelic ! Ai frati / surori ? Daca da te intelegi bine cu ei ? @Minion • Da , am un frate . Dar nu ne intelegem bine. @Blu3HaSky • Imi pare rau sa aud asta ! Care sunt pasiunile tale?Ce iti place sa faci cel mai mult? @Minion • Desen , canto , watcher , IT , autocad si coafat ! Cel mai mult imi place sa cant @Blu3HaSky • Care sunt activitatile tale zilnice? @Minion • Mare parte din timpul meu il petrec pe ts , in rest cant , desenez sau fac niste proiecte in autocad pentru scoala @Blu3HaSky • Care crezi ca ar fi jobul ideal pentru tine?Unde lucrezi în prezent si unde ti-ar placea sa o faci in viitor? @Minion • Pentru mine job-ul ideal ar fi cel ca sa lucrez din nou in autocad . In prezent am o platforma online (magazin) . Mi-ar placea sa imi gasesc postul liber din Olanda unde am lucrat . @Blu3HaSky • Ai putea sa te descri in 3 cuvinte sau printr-o fraza ? @Minion • Nebuna , calma , intelegatoare @Blu3HaSky • Ce gen de muzica iti place sa asculti? @Minion • Nu am preferinte la muzica @Blu3HaSky • Ai vreo piesa preferata ? Daca ar trebui acum să-mi dedici o piesa, care ar fi aceea ? @Minion • LUIS GABRIEL - Toate diamantele @Blu3HaSky • Ai vreo mancare culinara care iti place? @Minion • sarmale , arde umpluti , clatite , crema de zahar ars @Blu3HaSky • Daca ar fi sa pleci intr-o vacanta, unde ai pleca, si cu cine ? @Minion • As pleca in Teneriffe cu - @manDarikees. - @Blu3HaSky • Povesteste-ne o intamplare amuzanta prin care ai trecut. @Minion • Am fost in sexyshop cu niste prieteni , la care o prietena ii spune la unu din ei " Mama ce mare , ce faci cu el ? " @Blu3HaSky • Care consideri ca este cea mai importanta calitate a unui om ? @Minion • Din punctul meu de vedere este sinceritatea , deoarece nu toti o au . @Blu3HaSky • Ce te deranjeaza cel mai mult la o persoana ? @Minion • Minciuna @Blu3HaSky • Cum ai descrie tu succesul? @Minion • Sa ai o familie , sa fi sanatos , fericit si tot ce vrei tu de la viata @Blu3HaSky • Care ar fi acel lucru pe care majoritatea oamenilor nu îl știu despre tine ? @Minion • O enigma, o persoana care poate ascunde orice, sub un zambet sau o voce calda @Blu3HaSky • Te consideri o persoana dinamica care s-ar descurca indiferent de situație ? @Minion • Consider ca sunt o persoana descurcareata , gasesc rezolvari si pot aplana orice problema cat in partea virtuala cat si in viata reala @Blu3HaSky • Ce înseamna pentru tine cuvantul "Familie"? @Minion • Pentru mine familie inseamna iadul pe pamant , dar pe viitor poate imi voi schimba perspectiva @Blu3HaSky • Ce genuri de bauturi preferi? In momentul de fata eu as prefera un cocktail... @Minion • In general doar sucuri naturale @Blu3HaSky • Intrebare de distractie. Imagineaza-ti ca esti la etajul 9 ,intr-un bloc cu flacari.Cum scapi in viata ? @Minion • Astupi scurgerile si dai drumul la apa ca sa nu ajunga focul la tine . Cu toate ca ar trebui doar sa iti opresti imaginatia @Blu3HaSky • Am aflat lucruri noi si interesante despre viata ta de zi cu zi, sa trecem la locul unde te-am cunoscut,viata online.De la ce varsta ai inceput sa utilizezi un calculator?Ce te-a atras si te-a mentinut in acest mediu? @Minion • Am inceput cand aveam 5 ani . Imi placea sa ma joc cs1.6 , goodgames empire @Blu3HaSky • Cam cat timp petreci in medie pe zi in fata Pc-ului ? Consideri ca te tine ocupata ? @Minion • In jur de 17-18 ore stau pe zi in fata la laptop @Blu3HaSky • Crezi ca este important facebook-ul / instagram-ul ? Cu aceste 2 platforme cunosti mai multe persoane ? @Minion • Sincera sa fiu le am pe ambele dar nu le folosesc . Mai de graba stau pe wapp sa socializez cu prietenii / prietenele @Blu3HaSky • Care este experienta ta in mediul online ? Pe ce doresti sa te axezi ? @Minion • Watcher 5 ani , Photoshop ( iconite 4 ani , 2 ani ) , IT 3 ani ( programare ) . As vrea sa ma axez pe lucrurile care imi plac cum ar fi magazinul si restul @Blu3HaSky • Am inteles ca esti overwatch ! Spune-ne te rog de cand ai aceasta legatura cu Verificarea codatilor ? @Minion • Am aceasta pasiune de 5 ani , deoarece erau multi codati si m-am enervat ca nu avea cine sa ii prinda @Blu3HaSky • Consideri ca ai legat prietenii in acest Mediu Online ? @Minion • da @Blu3HaSky • Incepem cu intrebarile legate de Comunitatea LeagueCS! Care a fost prima ta impresie despre aceasta comunitate si ce ne poti spune despre staff-ul Actual? @Minion • O comunitate stabila , care se bazeaza pe cooperare intre admini , ai cu cine sa te intelegi daca este o problema @Blu3HaSky • Cum decurge o zi din viata ta Leader Watcher pe LeagueCS ? @Minion • O zi plina de probleme si mesaje @Blu3HaSky • Consideri că ai legat prietenii pe LeagueCS ? @Minion • Da @Blu3HaSky • Dorim sa vedem parerea ta despre unii membri din staff ! Ce parere ai despre @manDarikees. ? @Minion • Este o persoana calma , intelegatoare , cooperanta si sociabila @Blu3HaSky • Parerea ta despre membrul @!Meliodas. @Minion • Este o persoana glumeata si de treaba @Blu3HaSky • Ce parere ai despre reporterul @Blu3HaSky ? @Minion • Este o persoana , super ne cunoastem de ceva timp , glumet , intelegator , cooperabil si de treaba @Blu3HaSky • Ce parere ai despre Fondatorul sau colegul nostru @s0z ? @Minion • Este o persoana , nebuna , super de treaba , intelegator , este ca un frate mai mare @Blu3HaSky • Ce parere ai despre watcherii juniori ? @Minion • Este un proiect in curs de dezvoltare , ei invata sa faca verificari . ( Scoala de watcheri ) @Blu3HaSky • In momentul de fata pe ce te axezi in aceasta Comunitate ? @Minion • Watcheri si sa ajut cu ce pot comunitatea @Blu3HaSky • Ai vreun Server preferat din comunitate ? Joci mixuri sau FastCup ? @Minion • Nord . Da joc mix dar foarte rar @Blu3HaSky • Ma bucur ca ti-am luat acest interviu, uite ca am ajung si la finalul acestui "episod" in cadrul proiectului LeagueCS ! Ce mesaj ai pentru membrii comunitatii LeagueCS ? @Minion • Ii salut , si le urez toate cele bune @Blu3HaSky • Ma bucur ca te-ai deschis si ai ales sa imi raspunzi sincer la intrebari! Ce parere ai despre acest interviu ? @Minion • A fost o experienta placuta ! @Blu3HaSky • Inca o data iti multumesc pentru timpul acordat si ca imi esti prietena ! @Minion • Multumesc la fel . O zi frumoasa Acesta a fost interviul realizat de catre membrii LeagueCS : @Blu3HaSky & @Minion Ce parere aveti despre acest interviu si mai mult decat atat, considerati ca ati aflat lucruri noi pe care nu le stiati despre @Minion ? Ce nota acordati acestui interviu pe o scara de la 1 la 10?
H A D E S Postat Septembrie 1, 2020 Postat Septembrie 1, 2020 super interviu , raspunsuri destul de sincere #felicitari.
manDarikees. Postat Septembrie 1, 2020 Postat Septembrie 1, 2020 foarte interesant mai, se vede ca este muncit interviul GJ
Blu3HaSky Postat Septembrie 1, 2020 Autor Postat Septembrie 1, 2020 aaa nu prea mult asa vreo 6 ore ! Multumim ! Am vrut sa fac o alta structura , din pacate scriptul de cod ( Html , Css ,java scrpt nu ma lasa ! )
DANI S. Postat Septembrie 2, 2020 Postat Septembrie 2, 2020 Încă cineva din Constanța, vin să-mi faci cinste . Interviul se vede că e unul muncit , nota 10 la amândoi .
BoGdY Postat Septembrie 2, 2020 Postat Septembrie 2, 2020 @Blu3HaSky Multa bafta cu ce`ea ce faci super interviu !!
s0z Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Excelent! Sunteti de nota10 @Blu3HaSky mulțumim ptr eforturile tale. Felicitări!
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.