*Kent:D* Postat August 31, 2020 Postat August 31, 2020 Nume : Vasile Vârstă : 16 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sa ajut si sa il populez Ce sectiune dorești spre moderare? : Jocuri online Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Cu activitatea mea Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : am fost destul de activ zic eu si o sa mai fiu Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?da Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : da Alte precizări :- Poti intra pe teamspeak la ședinte? : da
Erikutz Postat August 31, 2020 Postat August 31, 2020 Pro, prezinți activitate. Sper să faci treabă serioasă și posturi calitative.
Flavius. Postat Septembrie 1, 2020 Postat Septembrie 1, 2020 PRO fiecare merită o șansă, + ai fost activ in ultimu timp,SUCCES în Continuare !
LCS PREMIUM AdR Postat Septembrie 1, 2020 LCS PREMIUM Postat Septembrie 1, 2020 Acestea fiind spuse esti
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.