Sari la conținut

”S-a transformat în Kylie Jenner!” Imaginea postată de Georgina Rodriguez, într-o ținută de 565 de euro, în stilul Kardashian


cosm1n.

Postări Recomandate

Ultima imagine postată pe Instagram de Georgina Rodriguez  (26 de ani), iubita lui Cristiano Ronaldo (35 de ani), i-a făcut pe urmăritorii ei să o compare cu o altă femeie populară, Kylie Jenner Kardashian (23 de ani).

SPECIAL

Georgina Rodriguez, aici la San Remo, în ianuarie 2020/ foto: Profimedia

UTA - FC Voluntari (vineri, ora 21:00, Digi Sport 1)

Gaz Metan Mediaș - FC Argeș (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Iberica este pasionată de modă și în una dintre cele mai recente fotografii, făcute în timpul vacanței petrecute cu Ronaldo în Mallorca, a adoptat o ținută în stilul vedetei TV.

Galerie Foto

Georgina Rodriguez, ținută în stilul Kardashian. Preț: 565 de euro

”Luna este plină de priviri care s-au pierdut în căutarea unui răspuns”, a fost mesajul transmis de Georgina Rodriguez.

Aproape 3 milioane de aprecieri a adunat poza Georginei. Ținuta ibericei costă 565 de euro și e făcută de exclusivistul brand francez, Marine Serre. 

Acest tip de îmbrăcăminte a devenit extrem de căutat datorită lui Kylie Jenner Kardashian. Ursula Corberó, o cunoscută actriță spaniolă, este una dintre femeile celebre care au purtat această ținută.

Asemănările dintre cele două vedete

Presa internațională susține că nu este prima oară când Georgina Rodriguez se inspiră de la Kylie Jenner. ”E obsedată de Kardashian”, scria în 2019 publicația Flash. 

”S-a transformat în Kylie Jenner”, au scris și cei de la revista Cuore.

De altfel, cele două femei au numeroase lucruri în comun. Amândouă au o fiică, siluetele lor sunt asemănătoare și ambele au un stil de viață extravagant, cu ținute și accesorii exuberante.

Galerie Foto

Georgina Rodriguez este, de aproape patru ani, partenera de viaţă a lui Cristiano Ronaldo. Cuplul are o fetiţă, Alana Martina (3 ani), dar modelul îi creşte şi pe ceilalţi trei copii ai starului portughez: Cristiano jr. (10 ani) şi gemenii Eva Maria şi Mateo (3 ani).

Cei doi s-au cunoscut în iunie 2016 la Madrid, unde Georgina lucra într-un magazin Gucci, ca asistent de vânzări. Au dat ochi în ochi, iar spanioloaica spunea că ”a fost dragoste la prima vedere”.

După câteva zile, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au întâlnit la un eveniment și de atunci au început o relație. În ultima vreme, se vorbește tot mai des despre faptul că cei doi urmează să se căsătorească.

digisport.ro

image.thumb.png.bdf47c99fb42ea28b7f4f9400d72e624.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate