V3Nn!n Postat August 27, 2020 Postat August 27, 2020 Nume : Sergiu Vârstă : 20 ani De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Vreau sa ajut la dezovoltarea comunitatii prin forum , vreau sa ma ocup de tot ce tine de forum si de cei care au grade aici pe forum si nu se vede activitate zilnica din partea lor Ce sectiune dorești spre moderare? : All Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Pot aduce activitate din partea tutorora, gen in fiecare zi m fiecare moderator sa aibe un minim de post-uri ce trebuie sa le faca pentr asi pastra gradul Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Este una foarte mica, deorece recent m-am apucat inapoi de gaming si vreau sa ajut si sa se cunoasca ajutorul meu Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Sunt foarte constient de asta Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Desigur Alte precizări : Si da stiu ca nu ma activitate si asa , dar de asta voi fi pus o saptamana in proba si daca dupa acesta saptamana activitate mea nu o sa se cunoasca , accept fara probleme scoaterea gradului.. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Oricand...
H A D E S Postat August 27, 2020 Postat August 27, 2020 pana ti se va accepta cererea poti incepe sa faci posturi la categoria dorita , iti dau un PRO de incurajare.
lyfe Postat August 27, 2020 Postat August 27, 2020 Asta ar iesi sa ai automat gradul de administrator/fondator.
Floridoare Postat August 27, 2020 Postat August 27, 2020 Ca sa ai acces la toate mai pana atunci =)) dar alegeti o sectiune si dupa fa activitate acolo si dupa mai discutam . Momentan CONTRA.
Blu3HaSky Postat August 27, 2020 Postat August 27, 2020 direct ! Eu zic mai intai sa te cunoastem , sa iti faci activitatea , poti intra si pe ts3, si apoi revin-o cu o cerere peste 7 zile !
Erikutz Postat August 27, 2020 Postat August 27, 2020 Citat vreau sa ma ocup de tot ce tine de forum si de cei care au grade aici pe forum si nu se vede activitate zilnica din partea lor Citat Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Este una foarte mica, deorece recent m-am apucat inapoi de gaming si vreau sa ajut si sa se cunoasca ajutorul meu Contra: Înainte să critici activitatea moderatorilor, observă că nu ai tu activitate. Nu încerca să găsești o verigă slabă crezând că asta te va ajuta. Întreg forumul spre moderare nu se dă. Îți alegi două sau trei secțiuni/categorii și cu timpul acumulezi mai multe dacă îți permite timpul și te poți ține de treabă. Activitatea unui moderator nu constă doar în postare, constă în moderarea categoriei prin aplicarea regulamentului și verificarea secțiunii.
LCS PREMIUM snK Postat August 27, 2020 LCS PREMIUM Postat August 27, 2020 nu ai activitate iar cerintele tale sunt mult prea mari, pe langa asta nu putem acorda unui membru nou acces la tot forumul si la grade, toti am inceput de jos. t/c.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.