Mental Exorcist Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 Nume : Calina Aurel Constantin Vârstă : 18 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Deoarece lucrez in Photoshop de mai mult timp, avand in vedere ca stiu sa fac thumbnails pentru youtube, banners si avatare. Ce sectiune dorești spre moderare? : Designer Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Cresterea comunitatilor specifice la un grad mai mare prin cunoasterea si munca pe care le-am dobandit si satisfacerea noilor persoane cu materialul creat de mine. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Activitatea mea se gaseste in sectiunea propuneri/sugestii, aflanduse pe server-ul comunitatii si anume "ZP" - Zombie Plague Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Sunt confident si neinfricat Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Categoric Alte precizări : imi place sa creez harti in jocuri, am lucrat in serious engine, SDK source Hammer (Pentru cs go- am si un prototip ) , (actorie, regizor, game testing soon), fost mixer de jucator de cs go Faceit elo 2200 cel mai mult. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da, dar nu mereu.
Erikutz Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 Salut. Ai greșit categoria. Pentru cerere de designer , accesează link-ul : https://leaguecs.ro/forum/index.php?/forum/26-aplică-pentru-designer/ t/c.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.