kenzzo ⅖ Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 Nume : Sebastian Vârstă : 17 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Ca sa ajut comunitatea cu activitate , etc Ce sectiune dorești spre moderare? : Jocuri Online Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : activitate Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : o sa incep sa fac Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? da Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : da Alte precizări : nu Poti intra pe teamspeak la ședinte? : da
Vad^SuNeT Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 te stiu si sper sa faci treaba buna vedem ce zic si colegi
H A D E S Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 Pro , te cunosc și știu că vei face treabă bună
Blu3HaSky Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 Pro pentru ca stiu ce iti bate capusoru` ala ! Sa faci treaba buna Spor !
lyfe Postat August 26, 2020 Postat August 26, 2020 Zic PRO pentru ca oricine merita o sansa. Daca nu vei avea activitate se vor aplica si consecintele.
Erikutz Postat August 26, 2020 Postat August 26, 2020 Vorbești de activitate, dar nu ai activitate, contra, fapte, nu promisiuni.
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat August 26, 2020 LCS PREMIUM Postat August 26, 2020 Acceptat pe categoria Jocuri Online . O sa fi in proba pentru urmatoarele zile , te rog mareste-ti activitatea si dupa aceea mai vedem daca gradul o sa iti ramana sau o sa fie redirectionat spre altcineva si cand iti spun sa-ti maresti activitatea vreau pe toata categoria Jocuri Online , nu numai la o sub-categorie . Topic inchis .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.