Sari la conținut

(Cerere Grad) Flavius


Postări Recomandate

Nume : Flavius

Vârstă : 15

De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Tin foarte mult la accesta comunitate si vreau sa fac parte din staff si sa ajut acceasta comunitate cum pot eu.

Ce sectiune dorești spre moderare? :Counter Strike 1.6 

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? :prin a dona , a aduce pleyeri a ajuta forum a vota sa fie mereu pe 1 al ajuta cu ce pot prin orele mele zilnice si activitatea mea zilnica si pe ts, cum pot eu si cum trebe.

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme :pai am inceput sa postez mereu pe forum si sa am o activitate de 10 ore zilnic cand dati pe profilu meu nu exista sa nu fiu!!! si pe sectiunea Counter Strike 1.6  am inceput sa ma uit peste tot si sa postez in continoare.

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?Sunt convins de asta.Da

Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da

Alte precizări :sunt foarte activ in ultimu timp pe forum si ts si daca tot fac atatea ore si atata activitate si tot postez si ajut cum pot si aduc playerii  am zis sa am un mic grad pentru a ajuta acceasta sectiune pe care mereu zilnic postez.

Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Desigur sunt pe ts toata ziua timp de 15 ore chear 20.

Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare, functia de moderator  la categoria "Counter strike 1.6" consta in a posta des,oferii suport tehnic serverelor afiliate comunitatii, ar trebuii sa ai niste cunostinte de scripting sau macar sa stii sa editezi si sa-ti bagi nasul prin FTP, in asa fel in cat daca vei fi contactat sti unde sa umbli.

Aducerea unor donatii sau chiar playeri in plus pe comunitate nu cred ca este un motiv valid pentru a primii grad-ul, sunt chestii secundare pe care toti le fac zi de zi. Sper ca m-ai inteles...

Vorbeste cu Adi si el cu singuranta va verifica cunostintele tale, daca nu orienteaza-te catre o alta categorie, vad ca esti destul de activ... success!

PS: 20 de ore la PC or este exagerat,  iti sfatuiesc sa-ti mai dedici din timpul tau si altor activitati :))

O zi buna.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu înțeleg , tu vrei să moderezi categoria dedicată resurselor și tutorialelor sau la servere 1.6 ? Pentru că prin donații bați altundeva.

 

Contra pentru funcția de moderator 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut ! Te-as ruga sa specifici categoria, sau cel putin sa o schimbi deoarece categoria  "Counter strike 1.6" nu poate fi data spre administrare deoarece acolo se incadreaza serverele publice si e fiecare server in parte se ocupa detinatorul specific. Astept un edit la cerere !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate