*Kent:D* Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 Nume : Vasile Vârstă : 16 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sa ajut si sa il populez Ce sectiune dorești spre moderare? : Counter Strike 1.6 Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : aduc cu activitatea mea Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : momentan nu am fost activ dar am postat,o sa fiu activ Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?da Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : da Alte precizări :Nu,mers sa ai o zi faina! Poti intra pe teamspeak la ședinte? : da
H A D E S Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 eu unul iti ofer un PRO , insa vreau sa incepi sa faci o mica activitate. Succes.
Erikutz Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 Contra, dacă dorești să faci parte din echipa noastră, trebuie să prezinți interes și activitate. Nu mai depuneți cereri dacă știți că nu sunteți activi. Noi nu mergem pe promisiuni pentru că am mai auzit că "o să" și nu s-a întâmplat. Fapte, nu vorbe, repet.
Blu3HaSky Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 Am vazut ca ai te-ai apucat acum 1 ora de postat in aceea sectiune insa trebuie activitate ! cum a zis si colegul meu @ParazYtuLIsCute ! Plus incearca sa dai postarii un aspect placut cu Bold , o culoare si sa il aranjezi in Pagina ! Nu scapa nimeni nevatamat ...Cu toate acestea Iti voi oferi Contra si Poti sa revii dupa 7 zile cu o noua Cerere !
SHINEROYAL Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 Salutare, Citat De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sa ajut si sa il populez Nu inteleg cum populezi categoria counter strike... Nu este o categorie unde poate posta oricine, sau mai bine zis nu avem nevoie de copy/paste de pe alte site-uri de gaming. Daca-ti arati calitatile si cei din conducere,inclusiv Adi,wewe etc sunt de acord, atunci eu iti urez mult success. Pana atunci, din partea mea; Contra.
linux Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 Salut ! Te-as ruga sa specifici categoria, sau cel putin sa o schimbi deoarece categoria "Counter strike 1.6" nu poate fi data spre administrare deoarece acolo se incadreaza serverele publice si e fiecare server in parte se ocupa detinatorul specific. Astept un edit la cerere !
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat August 26, 2020 LCS PREMIUM Postat August 26, 2020 Respins . Nu iti putem da moderator doar pe categoria CS 1.6 . Accea categorie se numeste Jocuri Online , toate categoriile de acolo trebuiesc populate , deci ca sa fi moderator pe o singura sub-categorie iar alti moderatori sa aiba 3 - 4 nu se poate . Apuca-te de activitate unde iti doresti gradul si revino cu o cerere peste cateva zile cand esti constient ca se poate . Va rog data viitoare sa mentionati categoria nu sub-categoria pentru ca sa nu se inteleaga gresit .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.