Sari la conținut

Cerere Moderator Shineroyal

Postări Recomandate

Postat

Nume :  Alex

Vârstă : 22

De ce dorești să aplici pentru acest grad? :  In primis ma pot ocupa de suport tehnic la serverele 1.6, zona IT si diverse. Am activat ca suport tehnic si pe alte comunitati, daca vreti vorbim in privat sau pe ts,  stiu ca nu am deloc activate pe leaguecs, am cont de 2 zile si joc pe un server de aici de foarte putin. Am revenit la joc aprofitand de perioada asta cu virusu si carantina.. mai ales din luna martie (perioada de carantina aici in Italia), acum cu noul job am destul timp liber mai ales intre orele 14:00-19:00

Ce sectiune dorești spre moderare? : v-am spus mai sus.

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : suport tehnic, maxima disponibilitate, nu sunt chiar asa wow in a scrie un plugin de la 0, totusi ma pot ocupa de cererile managerilor de server fara probleme, voi posta niste creatii propri inclusiv .sma-urile 

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme :  Am facut contul pentru a face o cerere unban (jalnica situatia pe acel server), de cateva zile totusi ma joc pe ESL si este o atmosfera super.

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Corect. Mi se pare si normal.

Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : fara probleme.

Alte precizări : As prefera sa ne auzim mai intai pe ts inainte de a loa o decizie... repet, stiu ca sunt un "anonim" pe aceasta comunitate. Ps:  Cer scuze pentru micile greseli gramaticale, sunt plecat din tara de cand aveam 5 ani  si "am invatat" limba doar de la parinti si jucand cs etc.. ( + 2-3 saptamani in romania odata pe an)

Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Desigur.

Multumesc frumos si o seara buna.

• LCS PREMIUM
Postat

Iti dau un pro pentru incurajare dar te rog sa iti maresti activitatea si sa incerci sa folosesti un limbaj cat mai decent, bafta.

• Scripters
Postat

Te astept maine dupa ora 17 pe ts sa discutam in legatura cu suportul tehnic pentru servere.

Postat

:PRO: am incredere ca o sa isi arate prezenta in categoria moderata.

P.S. oricum va fi pus intr o perioada de testare.

• LCS PREMIUM
Postat

Te rog sa il cauti pe @Shadows Adi pentru suport tehnic la serverele de cs 1.6 pe ts3  .

El iti va spune daca o sa faci parte din stafful lui . Pana atunci pentru zona de forum esti respins . 

Ai specificat clar ca inca esti nou . Te joci pe un server de cs de la noi din comunitate si iti place , iti multumim frumos dar pana la gradul pe forum mai trebuie putina munca .

O seara frumoasa sa ai si te asteptam cu mai multa activitate pe categoria pe care o doresti sau cu idei pentru adaugarea altor categorii . 

Topic inchis .

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate