Sari la conținut

FCSB a câștigat fără emoții cu Astra, dar Toni Petrea nu e mulțumit: ”Multe greșeli” + transferuri solicitate

H A D E S

Postări Recomandate

Postat

FCSB a început cu dreptul noul sezon competițional, reușind să învingă Astra, scor 3-0. La finalul partidei de la Giurgiu, Toni Petrea a transmis că, în ciuda diferenței mari de pe tabelă, nu este pe deplin mulțumit de prestația jucătorilor.

LIGA 1

Toni Petrea, antrenorul principal de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Academica Clinceni - CFR Cluj (duminică, ora 18:00, Digi Sport 1)

Finala Champions League: PSG - Bayern Munchen (duminică, ora 22:00, Digi Sport 1)

Antrenorul celor de la FCSB a declarat că, în prima repriză, jocul ”roș-albaștrilor” a fost la un nivel ridicat, însă în partea secundă au apărut mai multe greșeli.

VIDEO cu rezumatul meciului Astra - FCSB 0-3:

Volume 90%

Concluziile lui Toni Petrea, după victoria cu Astra

”Am început cu dreptul, o victorie importantă obținută pe un teren pe care nu se câștigă ușor puncte. Am început bine, dar în a doua parte am făcut mai multe greșeli, trebuie să analizăm. Fizic stăm bine, în condițiile actuale, la cât ne-am antrenat.

E greu de spus despre noile achiziții, nu vreau să fac o analiză acum, la cald. Sper că ne vor ajuta în ceea ce ne dorim”, a declarat, după meci, Toni Petrea.

După victoria cu Astra, pentru FCSB urmează meciul cu FC Shirak, din turul întâi preliminar al Europa League. Chiar dacă ”roș-albaștrii” sunt, cel puțin conform calculelor hârtiei, favoriți cerți, Toni Petrea a transmis că se așteaptă la joc dificil.

”Avem peste câteva zile meciul din Europa, trebuie să ne recuperăm. Va fi greu pentru că se joacă într-o singură manșă, trebuie să fim atenți și să ne calificăm”, susține Toni Petrea.

Toni Petrea așteaptă transferuri

FCSB a realizat trei transferuri în actuala perioadă de mercato, Marius Briceag, Alexandru Buziuc și Sergiu Buș, iar Toni Petrea așteaptă în continuare întăriri.

”Avem nevoie de un lot numeros. E loc și de mai bine. Rămâne de văzut. Nu pot spune acum pe cine ne dorim sau la cine renunțăm”, a încheiat Toni Petrea interviul oferit la finalul partidei de la Giurgiu.

https://www.digisport.ro/

image.thumb.png.abbd02c67d94d45c86f88cdc26d05746.png

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate