Blu3HaSky Postat August 22, 2020 Postat August 22, 2020 Nume : Robert Andrei Vârstă : 25 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Implicare in proiect si cateva motive in plus cum ar fi prietenii Ce sectiune dorești spre moderare? : Multimedia Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Noutati si aranjarea Categoriei Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : de 4 zile am revenit si s-a vazut activitatea in acea categorie ! Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Yass Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : aham ! Alte precizări : 24 August dau de baut ! si lasati-mi Member title cum e ca suna bine Elite member :)) ! Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Of course ! Desigur
lyfe Postat August 22, 2020 Postat August 22, 2020 baiat excelent, are activitate buna si sunt sigur ca va ajuta comunitatea cum stie el mai bine.
LCS PREMIUM snK Postat August 22, 2020 LCS PREMIUM Postat August 22, 2020 Din partea mea ai un CONTRA ai mai fost la noi pe comunitate si ai plecat intr-un timp foarte scurt. Mai astept pareri si pentru ati putea da un "verdict" cererea, bafta.
BoGdY Postat August 22, 2020 Postat August 22, 2020 te cunosc si dupa alta comunitate am fost impreuna pe one ! am fost cu numele cannabis si cred ca ma stie toti ! din partea mea ai un pro de inucrajare !
H A D E S Postat August 22, 2020 Postat August 22, 2020 Am mai lucrat impreuna in trecut , iti dau un PRO si sper sa te tii de treaba.
Erikutz Postat August 22, 2020 Postat August 22, 2020 Pro, dar daca pleci pe motive neserioase, propun interzicerea aderarii in staff.
Fondator xxhevvoxx♔ Postat August 22, 2020 Fondator Postat August 22, 2020 Pro, am colaborat inainte stiu de ce esti in stare, acum tine de tine daca chiar vrei sa te implici aici sau nu,
LCS PREMIUM snK Postat August 22, 2020 LCS PREMIUM Postat August 22, 2020 Acceptat ca moderator pe categoria "Multimedia", sper sa te ti de treaba, bafta. t/c.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.