Sari la conținut

Cerere Moderator - Blu3HaSky

Postări Recomandate

Postat

Nume :  Robert Andrei

Vârstă :  25

De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Implicare in proiect si cateva motive in plus cum ar fi prietenii 

Ce sectiune dorești spre moderare? : Multimedia

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Noutati si aranjarea Categoriei

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : de 4 zile am revenit si s-a vazut activitatea in acea categorie ! 

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Yass

Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? :  aham ! 

Alte precizări : 24 August dau de baut  !  si lasati-mi Member title cum e ca suna bine Elite member :)) ! 

Poti intra pe teamspeak la ședinte? :  Of course ! Desigur 

Postat

:PRO:baiat excelent, are activitate buna si sunt sigur ca va ajuta comunitatea cum stie el mai bine.

• LCS PREMIUM
Postat

Din partea mea ai un CONTRA ai mai fost la noi pe comunitate si ai plecat intr-un timp foarte scurt.

Mai astept pareri si pentru ati putea da un "verdict" cererea, bafta.

Postat

te cunosc si dupa alta comunitate  am fost impreuna pe one ! am fost cu numele cannabis si cred ca ma stie toti ! din partea mea ai un pro de inucrajare !

• Fondator
Postat

Pro, am colaborat inainte stiu de ce esti in stare, acum tine de tine daca chiar vrei sa te implici aici sau nu,

• LCS PREMIUM
Postat

Acceptat ca moderator pe categoria "Multimedia", sper sa te ti de treaba, bafta.

t/c.

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate