Sari la conținut

Cerere grad seikatsu^

Postări Recomandate

Postat

Nume :  Ștefan Ion

Vârstă : 15

De ce dorești să aplici pentru acest grad? :  Imi place enorm comunitatea, sunt deobicei 12+ ore pe teamspeak si forum pe zi si vreau sa fac ceva mult mai productiv in aceste ore.

Ce sectiune dorești spre moderare? :  Multimedia

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Nu pot sa zic imbunatatiri deoarece sectiunea este deja una foarte buna, dar vreau sa l ajut pe parazytul cu noua sectiune si poate sa ajut la creearea unei noi idei de continut priviind sectiunea.

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme :  Presupun ca locul meu in top contribuitori luna aceasta nu i doar asa.  Fiind designer deja am o activitate decenta iar pe sectiune am inceput deja sa postez si voi posta(daca nu este deja) orice noutate / informatie ce poate ajuta sectiunea.

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Yep.

Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? :  Cel mai constient.

Alte precizări : 1 > 10

Poti intra pe teamspeak la ședinte? :  Da.

Postat

Pro , meriți o șansă însă eu zic că nu este nevoie de atât de mulți moderatori pe acea categorie . 

Postat

Vârsta minimă pentru aderare în staff este de 16 ani, însă, consider că, oamenii care dovedesc că se implică și se dedică merită o șansă.

Nu ai o activitate genială, ar fi ideal să te pui pe treabă, momentan îți dau un pro , Avem nevoie de oameni care își dedică timp să facă activitate. 

Succes.

• LCS PREMIUM
Postat
On 15/08/2020 at 00:52, ParazYtuLIsCute said:

Vârsta minimă pentru aderare în staff este de 16 ani, însă, consider că, oamenii care dovedesc că se implică și se dedică merită o șansă.

Nu ai o activitate genială, ar fi ideal să te pui pe treabă, momentan îți dau un pro , Avem nevoie de oameni care își dedică timp să facă activitate. 

Succes.

:PRO: si de la mine, argumentul este mai sus

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate