lyfe Postat August 15, 2020 Postat August 15, 2020 Nume : Ștefan Ion Vârstă : 15 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Imi place enorm comunitatea, sunt deobicei 12+ ore pe teamspeak si forum pe zi si vreau sa fac ceva mult mai productiv in aceste ore. Ce sectiune dorești spre moderare? : Multimedia Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Nu pot sa zic imbunatatiri deoarece sectiunea este deja una foarte buna, dar vreau sa l ajut pe parazytul cu noua sectiune si poate sa ajut la creearea unei noi idei de continut priviind sectiunea. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Presupun ca locul meu in top contribuitori luna aceasta nu i doar asa. Fiind designer deja am o activitate decenta iar pe sectiune am inceput deja sa postez si voi posta(daca nu este deja) orice noutate / informatie ce poate ajuta sectiunea. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Yep. Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Cel mai constient. Alte precizări : 1 > 10 Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da.
H A D E S Postat August 15, 2020 Postat August 15, 2020 Pro , meriți o șansă însă eu zic că nu este nevoie de atât de mulți moderatori pe acea categorie .
Erikutz Postat August 15, 2020 Postat August 15, 2020 Vârsta minimă pentru aderare în staff este de 16 ani, însă, consider că, oamenii care dovedesc că se implică și se dedică merită o șansă. Nu ai o activitate genială, ar fi ideal să te pui pe treabă, momentan îți dau un pro , Avem nevoie de oameni care își dedică timp să facă activitate. Succes.
Scripters Shadows Adi Postat August 16, 2020 Scripters Postat August 16, 2020 Idem @Yukihira =)))))))
LCS PREMIUM Alek @ CSGO Postat August 16, 2020 LCS PREMIUM Postat August 16, 2020 On 15/08/2020 at 00:52, ParazYtuLIsCute said: Vârsta minimă pentru aderare în staff este de 16 ani, însă, consider că, oamenii care dovedesc că se implică și se dedică merită o șansă. Nu ai o activitate genială, ar fi ideal să te pui pe treabă, momentan îți dau un pro , Avem nevoie de oameni care își dedică timp să facă activitate. Succes. si de la mine, argumentul este mai sus
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.