Flavius. Postat August 15, 2020 Postat August 15, 2020 Nume : Flavius Vârstă : 15 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Ași dori foarte mult sa ajut comunitatea leaguecs e o comunitate foarte buna si cu multi oameni de treba si chear vreau sa ajut cum pot eu. Ce sectiune dorești spre moderare? : Muzică și film Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? :Pai 1-sa avut la posturi 2-sa ajut la regulament 3-sa ajut pleyeri cum sa poata posta lucrusri 3-sa pot inchide topingurile in caz ca nu e nimeni sau sunt in vacante alti, si de placere. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : a fost foarte mare deoarece in fiecare zi verific de 20 30 ori forum sa vad cine a mai postat sau ect. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Imi dau seama de asta pentru că nu poti sa iei moderator sau alte grade pe degeaba fara sa sti nmk doardaca inveți. Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da Alte precizări >3 Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Desiguri cred ca asta toti ar trebu sa facă!!!!!
H A D E S Postat August 15, 2020 Postat August 15, 2020 Pentru a primi accese pe categoria serverului CS trebuie să spună deținătorul serverului . Iar pentru a primi Moderator trebuie sa îți alegi una din categoriile forumului nu ale serverelor
Erikutz Postat August 15, 2020 Postat August 15, 2020 Salut, cum a spus și colegul meu mai sus, trebuie să fi deținătorul serverului. Nu este o categorie de care se ocupă moderatorii. Pentru a obține acces acolo, vorbește cu deținătorului serverului și dacă el ne transmite că îți oferă acces. Ar fi ideal să faci activitate la categoriile unde dorești să moderezi, dacă dorești la muzică și film.. o să fie întreaga categorie multimedia.
LCS PREMIUM snK Postat August 15, 2020 LCS PREMIUM Postat August 15, 2020 RESPINS activitatea ta este foarte slaba. t/c.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.