H A D E S Postat August 12, 2020 Postat August 12, 2020 Pe tabloul de dublu al competiției de la Praga, Simona Halep face pereche cu Barbora Strycova, locul doi mondial la dublu şi una dintre cele mai bun jucătoare în această probă în ultimii ani. TENIS Simona Halep / Foto: Captură Digi Sport Atalanta - PSG (miercuri, ora 22:00, Digi Sport 1) Mioveni - Chindia Târgovişte (miercuri, ora 18:30, Digi Sport 1) Întâlnirea trebuia să se desfăşoare luni, dar a fost reprogramată din cauza ploii. Partida Simona Halep / Barbora Strycova - Veronika (28 WTA dublu) / Anastasia Pavlyuchenkova (114 WTA dublu) este programată să înceapă la ora aproximativă 13:30 şi va putea fi urmărită pe Digi Sport 3 şi pe digisport.ro. În proba de simplu, Simona Halep este în optimi la Praga după ce marţi a trecut de Polona Hercog, 6-1, 1-6, 7-6, şi o va întâlni joi pe Barbora Krejcikova, în direct la Digi Sport. Live Video Simona Halep / Barbora Strycova - Veronika Kudermetova / Anastasia Pavlyuchenkova "Mă aștept să jucăm relaxate (n.r - alături de Barbora Strycova). Chiar am vorbit cu ea și a zis că nici ea nu e în formă maximă. Nici eu nu sunt, dar va fi plăcut”, a declarat Simona după meciul de simplu cu Polona Hercog, pentru Digi Sport. Cum au ajuns Simona Halep şi Barbora Strycova să facă pereche la Praga Barbora Strycova a dezvăluit cum a ajuns să joace alături de sportiva din România și recunoaște că o admiră pe Halep. ”Vorbeam de ceva timp, chiar i-am spus că e grozav că va reveni în circuit la Praga. Sunt fericită că va fi aici. Am întrebat-o dacă vrea să jucăm dublu, mi-a spus 'da, chiar voiam să te întreb același lucru, dar mi-ai luat-o înainte'. Mereu mi-am dorit să joc alături de ea. Este o mare campionă. E un privilegiu pentru mine că pot juca cu ea aici, la Praga”, a declarat Barbora Strycova, pentru WTA Insider. digisport.ro
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.