Sari la conținut

Propunere


Moshu

Postări Recomandate

Nume : KnDBlacK

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Culoare server si adaugare sectiune separata  remake cum e cea de la cs go sau cs 1.6 (cred ca ar merita o sectiune  separata , serverele sunt destul de populate) 

ex ; pe pagina principala  avem , ex:  CSGO Remake » CSGO sa se modifice culoarea alb si numele sa fie gen CSGO asta daca se poate adauga alta categorie pentru serverele de remake. 

culoarea adaugata sa fie ca un beneficiu pentru serverele comunitatii si sa se adauge doar dupa anumite criterii ( serverul numarul 1 al comunitatii, serverul castigator al unei competitii sau serverele care se considera a fi printre cele mai populate ale comunitatii)

genul serverului :respawn, classic, fun etc. sa nu mai apara pe pagina principala. 

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : un user isi poate alege mai usor serverul  iar cele de remake (daca ar avea sectiune separata) ar fi usor diferentiate de cs 1.6 sau csgo.

culorile adaugate anumitor servere aduc un plus comunitatii , si tind sa cred ca va fi o mica competitie intre servere pentru a avea numele serverului evidentiat pe forum. 

nu sunt developer si nu stiu ce munca ar trebui depusa pentru asta dar cred ca se va putea rezolva, pe langa asta se pot organiza si cateva competitii pe serverele de mix iar serverul castigator al competitiei sa fie adaugat pe forum cu o culoare. 

parerea mea e ca va da o alta fata pe pagina principala!

edit, categoria aia pt remake cade. ok am intelesdar la adaugarea culorilor 

 

exemplu

Counter Strike 1.6 » Servere Oficiale

În această categorie se află serverele oficiale de Counter Strike 1.6 ale comunității LeagueCS România. Intră pe unul dintre serverele noastre și testează-ți skill-ul! 

 CSGO Remake » CSGO =.> CSGO Remake » CSGO 

 Clasic » NORD   =>  Clasic » NORD

 culorile se pot adauga in functie de contributia pe comunitate. 

serverul nr 1 al anului

server castigator de competitie pe mix(asta daca aveti de gand sa organizati ceva concursuri intre serverele comunitatii)

etc...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

CS:GO Remake face parte tot din serverele de cs 1.6 . 

Nu inteleg de ce am face una ca asta , nu are nici o logica , cat despre competitia intre servere nu prea cred ca ii intereseaza cum si unde sunt pusi pe forum iarasi gen "mixuri" cum ai mentionat tu nici atata . Am incercat  

Pe pagina principala apar serverele comunitatii fiecare ce mod este , de acolo un user isi poate alege foarte usor serverul pe care vrea sa se joace . De aceea am adaugat functia de forum pentru a se putea orienta mai usor . Noi vrem ca acest forum sa ramana cat mai simplu si cat mai aranjat , nu il vrem colorat si nici impodobit ca un brad .

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Scripters

Sincer, nu ii vad rostul. Tot servere de cs 1.6 sunt, deci nu merita categorie separata sau culoare separata.

Sunt detinator de server avand acest mod, de aia am zis sa imi las opinia aici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In mare parte n-am inteles nimic din propunerea ta sincer sa iti zic, am inteles ceva cu categoria separata pentru servere populate si n-are rost sa facem asa ceva ca oricum nu ajuta cu nimic serverele si serverele de remake tot sunt din jocul "CS 1.6" nu? de ce sa le separam ?

sunt contra!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate